Mighty Morphin Power Rangers - Oppening Clip

YugiBoy

New member
Mighty Morphin Power Rangers - Oppening Clip

חשבתי על דרך נחמדה לעזור לפורום... צילמתי תמונות מסך של פתיח העונה הראשונה, אני מקווה שזה יהיה שימושי מתישהו.

Guncrazy

New member
יו, ריטה, איזה קטע. שנים שלא ראיתי את זה

אני בשוק מעצמי שאני זוכרת איך קוראים לה

Volldemort

New member
"אהה! אחרי 10 אלפים שנה אני חיה,

וזה הזמן לכבוש את כדור הארץ" "אלפא, ריטה מתקיפה" טו טו.... גו גו פאוור ריינג'רס!!!

YugiBoy

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

YugiBoy

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

YugiBoy

New member
אה...שאלת ברצינות?

חשבתי שאמרת שלא הבנת את זה כשהיית קטן... הכוונה באטיטיוד היא לאופי טוב... הכוונה היא גם לגישה... או התייחסות (כדברי המילון) ובשורה תחתונה... בני אדם טובים כריזמטים ועם אחלה אופי
(כמו שאומרים לבנאדם שלא מתנהג כראוי "תהיה בנאדם", הרי הוא כבר בנאדם... והכוונה היא בעצם להתנהוגת נורמאלית...)

wranger

New member
הממ.

האמת היא, שלפחות באופן טכני, מעולם לא ממש "הייתי קטן" כשראיתי פאוור ריינג'רס... התחלתי לראות את הסדרה כשאני מבוגר יחסית (באופן ביולוגי, בכל אופן. מנטלית אני די אינפנטיל.
). ועדיין, השורה הזאת "עם אופי", תמשיך לעצבן אותי בכל פעם מחדש.

YugiBoy

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

YugiBoy

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

YugiBoy

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

למעלה