Mike Bike בתורכיה
תמונות מיוחדות

• פותח הנושא eOfer
  • פורסם בתאריך

eOfer

New member
Mike Bike בתורכיה../images/Emo19.gifתמונות מיוחדות

פן נוסף של הטיול שהיה...בהדרכה וליווי מושלם של נעם תדהר - Medraft.

eOfer

New member
בצימרים ../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

eOfer

New member
יוסי בהרים ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

eOfer

New member
כמעט כל החבר'ה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

eOfer

New member
עם המקומיים ../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

eOfer

New member
פותחים שולחן ../images/Emo21.gif../images/Emo94.gif../images/Emo96.gif

eOfer

New member
ממש כמו במסגד ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

eOfer

New member
אפילו ראפטינג היה ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

עופר תודה רבה ../images/Emo51.gif

שאכלת לנו את הלב על הבוקר !!! נ.ב זה נדמה לי, או שמנהל הפורום נראה מעט בהלם מהרפטינג ?

eOfer

New member
שייקה,מנהל הפורום צולם רגעים ספורים

לאחר התהפכות דרמטית של שנינו, כתוצאה משאננות יתר

יורם חן

New member
וזו מהסיבה ש.... ../images/Emo26.gif

אומרים שתמונה שווה אלף מילים אבל אני חייב עוד כמה משפטים על מנת להבהיר.... הבחור שיושב מאחור בקאייק (שבמקרה שלנו זה עופר ששיכנע אותי לקחת קאייק מקום סירה בטוחה) תפקידו לנהוג את הסירה. ואילו הראשון (שזה אני) תפקידו רק לתת בראש לגלים ולהיות ראש קטן בקשר לנתיב
. אלא מה, אחרי מספר רפידים סוערים ניכנס הנהג שלי לשאננות ובנונשלנטיות שואל אותי לקראת אחד הרפידים "איך אתה רוצה לקחת אותו ? " (יען כי אנחנו כבר מנוסים...
) ואז אנחנו ניכנסים באיחור לרפיד ודופקים התהפכות. את עופר מחלצים עם חבל הצלה ומצוף ואני נאחז בכוחות אחרונים בסירה ההפוכה עד שהמדריך עם הסירה הגדולה מגיע אלינו. זהו, התמונה צולמה לאחר הסצינה שתוארה לעיל ומכאן הכול ברור

eOfer

New member
הבהרה להבהרה ../images/Emo62.gif

בוא נגיד שאם זה שתפקידו היה רק "לתת בראש לגלים ולהיות ראש קטן בקשר לנתיב " היה יושב בתפקיד החשוב והבלתי מתפשר של הנווט (ראה ערך "הנהג שלי"), אנ'לא בטוח שאפילו היינו מגיעים לשלב הרוגע בתמונה...
(אולי בגלל המשקל ?) עכשיו הכל ברור. נ.ב. יורם, מתי עושים קורס משייטי קייקים ?

יורם חן

New member
לא יוצאת לי מהראש התמונה של

מדריך הראפטינג הטורקי (בריון קשקשים) ששמע שאנחנו רוצים קאייק ובחיוך ממזרי אמר לנו באנגלית רצוצה "שיהיה לכם בהצלחה" ולשאלתי למה הוא מאחל זאת רק לנו ולא לחבר'ה בסירות הגדולות הוא ענה "אתה תזדקקו לזה", בדיעבד הכל ברור אגב, הראפטינג בוא ברמה 3 (2.5-3 לפי נועם)

למעלה