עלות הטיול ובכלל
קודם כל זה לא זול...וכמה שלא נסובב את העסק עדיין זה יעלה לא מעט דולרים קשה מאד לקבוע את העלות של הטיול כי זה תלוי מה כל אחד עושה בטיול הזה. יש כאלו שבאים לעשות את כל הספורט האתגרי - כאילו שלא חסרים ריגושים בארץ... ויש כאלו - כמוני שנוסעים כדי לראות את הנופים. וגם תלוי איפה ישנים ומה עושים בכלל - נסעתי עם שותפה ושכרנו אוטו לכמעט 5 שבועות אז זה עלה לנו קצת יותר ויש כאלו שקונים אוטו אבל כמו כל דבר בחיים יש בזה כמה סכנות - למשל כמו האפשרות ליפול בפח ולקנות אוטו במצב לא טוב ואז,בניגוד לחברת השכרה שיש לה אחריות על הרכב (בתנאי שלוקחים חברה סבירה) אז קיימת האפשרות שבסוף תוציאו יותר כסף וזמן על התיקונים - וכל אחד יעשה את השיקולים שלו. אם אתם מעוניינים ממש לנסוע אז מומלץ מאד להכנס לאתר של למטייל ולפורום של אוסטרליה וניו זילנד ויש שם ארכיון וגם במדור של תרמילאים יש שפע של מידע - ואני לא עושה להם פרסומת - זו עובדה זה האתר היחיד בעברית ששוה משהו והם באמת עושים הרבה ובצורה יפה ואני נעזרתי המון בהם בהכנות לטיול מה שאני יכולה (כן אני בת ולא בן) להגיד שכדי להגיע לשם צריך לנסוע די הרבה וזה מעייף ומסיבות אישיות העדפתי לנסוע בשלבים וכך נסעתי קודם להונג קונג והייתי שם יומיים והמשכתי לניו זילנד ובסיום הטיול בניו זילנד נסעתי לסינגפור ושם הייתי עוד יומיים ואח"כ חזרתי לארץ. יש כל מיני קומבינציות כדי להגיע לשם ואת זה כדאי לברר במשרדי הנסיעות (רצוי לא באיסת"א כי הם לא כ"כ גמישים) העונה הכי טובה היא מנובמבר עד סוף מרס תחילת אפריל. בהצלחה ומקווה שעניתי על השאלות