million dollar show

dascalu jacob

New member
הולך להיות קרב טוב להגר בתחרות הבאה

יריבה צעירה אבל חזקה למדי. אבל אני מהמר שהגר תנצח.

mordi glam

New member
רן נקש עולה לקרב קיקבוקס

חברים וחברות נא להיתכונן בערב קרבות הזירה קרב קיקבוקס 100 קילו נקש חוזר לזירה לאט לאט אבל בע''ה בגדול ממחר אימונים ספציפים לקרב הוס

RoyceGracie

New member
נצל"ש. הוחלף הסרטון השבועי

בלוחם המובחר. לאור האהבה הגדולה לארנסטו הוסט...

פרטים...........

ביום שני-שלישי תקבלו תמונה מליאה+פוסטר+רשימת הקרבות של הזירה! עכשיו חזרתי מהכנת הפוסטר - רענן רק צריך לאשר אותו והוא ירוץ באתר אינטרנט שלנו + כאן בפורום יניב

RoyceGracie

New member
איך זה יכול להיות ? סעיד שוקל בקושי

85. והוא לא התאמן כבר איזה שנה... הבחור התחיל בקונג פו אצל סמיון. לפני איזה שנתיים הוא עבר לאיגרוף. התאמן שם איזה שנה ואז הפסיק להתאמן למיטב ידיעותיי.... חשבתי שהוא וויתר והלך לעבוד בבניה, למרות שהיו שמועות בצפון שהוא טס לאירופה להיות מתאגרף... בכל מקרה, בהצלחה לו !

mordi glam

New member
רויס גרייסי

אתה בקי בכל מה שקורה בצפון גלה לי את שמך האמיתי

RoyceGracie

New member
פששש... העלה משקל הבחור...

מעניין אם זה שרירים.... האם הוא חטוב כמו פעם ? שמי זאב מעיין, אני תלמיד של אוהד קורלנד מעלות- מתאמן במוי תאי, בעבר בג'ו ג'יטסו ברזילאי. אני משתתף בתחרויות במוי תאי, באיגרוף ובג'ו ג'יטסו ברזילאי.... יום טוב מורדי !

der bomber

New member
מאמן הכי טוב זה סמיון .

אין מאמן יותר חזק מסמיון. אימונים שלו זה כמו ברוסיה. אין רחמים, מי חזק סמיון עושה אותו אלוף.

RoyceGracie

New member
אני ממש לא מסכים...

סמיון לא דואג לבטיחות ויש במכון שלו המון פציעות... לפני כמה זמן הוא שם 4 ילדים בכיתה ח' להלחם בסעיד והוא פיצץ אותם בלי לחשוב. החניכים שלו לא שומרים על החוקים, אצבעות לעיניים, תופסים את האשכים... זאת לא עבודה. יש המון תחרותיות במכון שלו וכל אימון זה כמו קרב.

der bomber

New member
אין מאמן שעובד עם חניכים כמו סמיון

אצלו היו אימונים כל יום גם בשבת. 4 - 5 שעות אימון, היה נותן לנו אימונים הכי חזק מכל מאמנים. כמו ברוסיה ובסין. מתי חניכים של סמיון עולים בזירה תמיד יש ניצחון. הרבה תלמידים שלו היום אצל מאמנים אחרים - כרמיאל, נהריה וכל מיני.

סמיון בנזונה של מאמן!!!

מאמן איכותי ביותר!! יש איתו בעיה מסוג אחר אבל זה כבר לא לפורום... בלי פוליטיקה!!!

נא להשתדל לא להשתמש במילים כאלו,

בפורום,גם אם הן נכתבות במובן החיובי של המילה. שלך בפורום, אורי צבי,

Pyongwon

New member
יש כל מיני שיטות, יש כל מיני מאמנים

ויש כל מיני אסכולות. כל אחד לפי רצונו. אבל הכי חשוב - להיות בן/בת אדם. וזה האחרויות של המאמן/ת. בלי האפשרות להיות אדם, לא יעזור כלום. וההתבטאויות שלך ושלנו - הם כלי השקפה על המאמנים שלנו, הן לטוב והן לרע. ג'ס.

רענן טל

New member
million dollar show../images/Emo124.gif

ר-ע-נ-נ-ה 4 ביוני המאמנים הכי טובים בארץ יהיו שם עם החניכים הכי טובים בערב נוצץ במיוחד - נערות הזירה יטריפו לכם את הערב. רן נקש מול אסעד מוחמד - בקרב קיק בוקס סוער במיוחד אלעד שמואל מול פבל דרוזדובסקי אורן סנקביץ מול מאיר שוראקי - באליפות ישראל בקראטה עד 85 ק"ג. הגר שמואלפלד ועוד רבים אחרים 2 קרבות של FREE FIGHT ! הזירה מס' 25 - הזהרו מחיקויים!!! השבוע רשימת קרבות מליאה+הפוסטר

למעלה