Mind your manners

דקל נור*

Well-known member
בימים אלה של שידול הציבור להחרמת נטפליקס בארץ, בגלל הסרט הירדני "פארחה", ברחתי למחוזות הבינג' של הסדרה
הקצרה הנ"ל, שאני יכולה לראות בנחת, רק כשאני בגפי בסלון.
מדובר בבובת חרסינה סינית יפהפיה שהחליטה להיות גירסת 2022 של חנה בבלי. (מצחיק ששמה הוא
Sara Ho).
פה ושם היא מכניסה ענייני נימוס אבל זו בעיקר סדרה על תרבות סין. האשה המתוחכמת הזו לוקחת ברצינות תהומית מומחי פנג שווי שמורים ללקוחות לשים 8 אבנים במרפסת או מומחה לרפואה סינית מפוקפק שמאבחן ורוקח ע"ס הדופק.
בכל פרק היא תופסת קורבן ומנסה לשפר אותו, לפעמים באופן מביך אבל צפיתי בסדרה בעיקר בגלל התלבושות והעגילים המקסימים שלה.
בין השאר, היא מלמדת למשל איך לאכול בננה עם סכין ומזלג או איך לאכול איברי רבייה של קיפודי ים עם צ'ופסטיקס.
לפעמים רעיונות מגוחכים כמו לאכול חלמון של ביצה עין בשלמותו כדי לא ללכלך את הצלחת.
צפייה לא מזיקה.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
בימים אלה של שידול הציבור להחרמת נטפליקס בארץ, בגלל הסרט הירדני "פארחה", ברחתי למחוזות הבינג' של הסדרה
מדובר בבובת חרסינה סינית יפהפיה שהחליטה להיות גירסת 2022 של חנה בבלי. (מצחיק ששמה הוא
Sara Ho).
פה ושם היא מכניסה ענייני נימוס אבל זו בעיקר סדרה על תרבות סין. האשה המתוחכמת הזו לוקחת ברצינות תהומית מומחי פנג שווי שמורים ללקוחות לשים 8 אבנים במרפסת או מומחה לרפואה סינית מפוקפק שמאבחן ורוקח ע"ס הדופק.
בכל פרק היא תופסת קורבן ומנסה לשפר אותו, לפעמים באופן מביך אבל צפיתי בסדרה בעיקר בגלל התלבושות והעגילים המקסימים שלה.
בין השאר, היא מלמדת למשל איך לאכול בננה עם סכין ומזלג או איך לאכול איברי רבייה של קיפודי ים עם צ'ופסטיקס.
לפעמים רעיונות מגוחכים כמו לאכול חלמון של ביצה עין בשלמותו כדי לא ללכלך את הצלחת.
צפייה לא מזיקה.
לאחרונה - ארצ'ר - שתי עונות חדשות. הפארודיה הכי מוצלחת על ג'יימס ועל תסביך אמא.
וונסדיי - ספין אוף מבריק למשפחת אדמס.
נכון בנטפליקס, למה לא?!

סופהו 1

Well-known member
Sara Ho).
צפייה לא מזיקה.
תודה על ההמלצה. צפיתי קצת ונראה שזו יופי של סידרה לחסרי סבלנות=אני.
התמיהה אותי העצה לגבי התמונה שיש לכלול בפרופיל. מטופח ולבוש כהלכה, יופי. אני ספורטיבי, תמונה בחיק הטבע. יופי. אני לא פסיכי, תמונה עם חיוך?????????? כי חייכנים לא יכול להיות שהם פסיכים, או פסיכים לא מחייכים, או מה?
.
SARA JANE HO - כי השם לא סיני ? הם למדו מאיתנו -נטלי, אדל, אריאנה, אלכס, רומי, סול ואחרים- אם בישראל מקובל, מדוע לא אצלנו? שאלו הסינים.
לתמי ואפריל ההוננקונגיות שאני מכירה וגם לחברים ובני משפחה שלהם, יש שמות פרטיים מערביים כמו מריגולד טאן, מישל צ'ו, ג'יימי לינג, קלואי צ'אן, וונדי טונג וכו. להם יש תירוץ טוב. חלקם נולדו בהונג קונג כשהיתה מושבה בריטית וכיום חלק ממשיכים במסורת של השמות הלא סיניים.

סופהו 1

Well-known member
הו, הו, הו, לאן הגעת.
תלוי את מי שואלים, או למי אומרים. HO, בין היתר, קריאת עצור לסוס.

שאלתי בהונג קונג וקבלתי תשובה- "Ho is a well-known last name in Chinese communities around the world".

נערך לאחרונה ב:

צליליתה1

Well-known member
עם כל חיבתי לחרמים, הפגנות, עצומות וכיוצב לא מצליחה להבין את עניין החרם על נטפליקס. שמעתי שפארחה ממש חרא של סרט, אז למה זה צריך להטריד אותי.

ובאותו עניין, מה קורה עם החרם על זארה?
בבלאק פריידי עברתי ליד, התור בקופות הגיע עד מחוץ לחנות, וכאן בעירי זו חנות גדולה.
אני החרמתי את הבלאק פריידי, עם כי, עשיתי קניה קטנה בסופר, אבל לא נראה לי שזה נחשב.

דקל נור*

Well-known member
עם כל חיבתי לחרמים, הפגנות, עצומות וכיוצב לא מצליחה להבין את עניין החרם על נטפליקס. שמעתי שפארחה ממש חרא של סרט, אז למה זה צריך להטריד אותי.

ובאותו עניין, מה קורה עם החרם על זארה?
בבלאק פריידי עברתי ליד, התור בקופות הגיע עד מחוץ לחנות, וכאן בעירי זו חנות גדולה.
אני החרמתי את הבלאק פריידי, עם כי, עשיתי קניה קטנה בסופר, אבל לא נראה לי שזה נחשב.
למה מחרימים את זארה?
ממילא אני לא מוצאת שם כלום כבר שנים. ובלייק פריידי עובר לי מעל לראש. מסימני הזיקנה כנראה.

צליליתה1

Well-known member
למה מחרימים את זארה?
ממילא אני לא מוצאת שם כלום כבר שנים. ובלייק פריידי עובר לי מעל לראש. מסימני הזיקנה כנראה.
מישהו מבכירי זארה הזמין את בן גביר לחוג בית, משהו כזה
(לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל זה קרה לפני. הבחירות, אז זה היסטוריה, לא פוליטיקה)

סופהו 1

Well-known member
מישהו מבכירי זארה הזמין את בן גביר לחוג בית, משהו כזה
(לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל זה קרה לפני. הבחירות, אז זה היסטוריה, לא פוליטיקה)
בעלי זארה ישראל אירח אותו בחוג בית.

אז לא היו בזארה תורים, מפה ועד הודעה חדשה, בבלאק פריידי?

למעלה