MiNDFiR'S LiVE HouSe & HiP HoP SeT

dj ronix

New member
שמעתי את הרוב אני ממשיך לשמוע אחי

הבנתיים יש לי כמה דברים להגיד ושאלה שאלה : איך הכנתה את זה עם תוכנה או פלטה? אתה חייב להיתאמן קצת במיקסוסים ללמוד קצת מה זה ביטמיקס ומתי להכניס את השיר!!

mindfire

New member
תשובה..

בווירטואל דיג'יי.. ההאוסים נראה לי יצאו סבבה.. אבל בשחורה זה הרבה יותר קשה כי כל שיר יכול להיות ממש ממש שונה בבי פי אם מהאחר.. וזה הכל היה בלייב כזה.. וגם עשיתי טעות לחצתי על פליי בשיר של אלון דה לוקו כוס אמעק בטעות אבל זה כבר היה איזה 70% בסט אז זין שהייתי חוזר לעשות את זה מההתחלה.. חחח

mindfire

New member
ועוד שאלה..

באיזה שירים אתה חושב שהביט לא התאים..??? או שהיה צריך להכניס ממקום אחר..???

dj ronix

New member
תן לי לשמוע את זה סוף שבוע ביום

שישי למה אני עובד מחר כל הערב ומחר אני לא יספיק להיות במחשב אולי חצי שעה אז ביום שישי אני ישמע את זה... יצאו לך העברות דיי טובות... ובישביל וירטואל סבבה אחי... אני יגיב לך יותר מקצועי ובפירוט ביום שישי מבטיח לקידוש חחח :) לילה טוב אחי נ.ב. האוסים קטלניים יש לי כמה והייתי שמח אם תשתף אותי באיזה אחד או שתיים שאהבתי אחרי בוב סינקלר אהבתי בטרוף שיר ישן כזה עם חצוצרות כאלה .....

בונא אחי אתה אלוףףףףף....

רק על זה ששמת את השיר..... Push The Feeling On.... אני לפחות קורא לך על זה מהיום Dj Mindfire.... חחחחחח.... תותח אתה אח שלי....

mindfire

New member
חחח וואלה מה יש לכולם מהשיר הזה..?

גם רוניקס התלהב.. זה כאילו שיר ישן רצח אבל בגרסא מחודשת 2006..

בילל שהוא ישן אחי...

The Best Of 95... הדיסק ששולט אצלי אחי... יחד עם סקטמן... cotton eye joe... ו... boom boom boom... alice...

Moshikos4

New member
עדין לא, אני שומר לי אותו לשינה ..

ותגובה הולמת תקבל מחר !

אדי .....כנס בללעעעעעטטט ../images/Emo6.gif

אמאללהה איך אהבתתיי.......!! ז-ה-ו לא יגיד יותר כלום כי זה יהיה סתם חירטוט......... אז קיצצרר.....תדע שאהבתי רצחחח... (ואני כבר ידבר איתך במסנ......)

mindfire

New member
וואיייי איזה כיףףףףף לייייי ישששש!!

תודה מעיינקל'ה..!!! חחחח וואי איזה שם דפקתי לך עכשיו.. היום את עד מתי שבא לך איזה כיף לכולםםםם..!!! (המבין יבין) חח..

חחחחחח כנס יא פרח בר קטן ../images/Emo3.gif

(שאסור לקטוףף..!! חח) מעיינקל'ה = וואלה בדיוק כמו סבא שלי.... ח
היום באמת עד מתי שבא ליי...!!

Moshikos4

New member
תגובה לסטטטט

קודם כל עבודה נקיה אחי, מעברים פצצתיים ביותר, לא חושב שיכולת להוציא יותר מזה בווירטואל, ושאלה קטנה לי אליך - יש מצב שבכמה קטעים הורדת את הביפיאמ, או שזה הסמים שגרמו לי לחשוב כך ?!?! ומעכשיו אתה מחויב אחת לשבועיים לארגן לפה סט ! (ואם אפשר רק האוס, כי אני לא סובללללללל שחורעעעעעע)

mindfire

New member
תודה אחי..!!

בקשר לבי פי אם - אולי בכמה קטעים הורדתי או העלתי קצת.. אבל רק בקטע של המעבר עצמו.. כדי שיהיה סינכרון בין הביטים.. כשהמעבר נגמר השארתי את הבי פי אם על המקורי שלו.. חחחח מה אני יעשה חייב שחורה גם..! : )

mindfire

New member
לא אחי..

אולי פשוט אתה רגיל לאיזושהי גרסה מסויימת.. אני שמתי את.. bob_sinclar_feat_steve_edwards-world_hold_on_(children_of_the_sky)_(club_mix_2) - זה הקצב שלו חחחח..

למעלה