Mineral Beauty - שבדיה

Darkspell

New member
Mineral Beauty - שבדיה

רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר או עבד אצלם ויכול לתת לי חוות דעת, נפגשתי עם נציגה שלהם לפני כמה ימים ויכול להיות שעוד חודש אני אטוס לשם. רוצה לברר כמה שיותר פרטים לפני... ועוד שאלה, מה הדרך הכי זולה להגיע לשבדיה ? טיסה ישירה ? או להגיע ליעד מסויים באירופה ואז למשל לתפוס רכבת ?

gesus

New member
על איזה בסיס קיבלת אישור עבודה?

ככל הידוע לי לא מחלקים בשבדיה אישור עבודה ככה סתם. הכי זול להגיע לשבדיה בטיסה ישירה של ישראייר או עם החברות שעושות עצירות ביניים באירופה. זול יהיה לך רק אם תזמין כמה שיותר מוקדם או שתמצא תאריך שאף אחד לא טס בו.

Darkspell

New member
בלי אישור עבודה

אבל במידה ואני מחליט שאני רוצה החברה יכול לדאוג לי לזה, אבל במצב כזה אני מתחיל לשלם מיסים, אז ככה שזה תלוי בי. לפי מה שהבנתי ההגירה שם לא ממש מורגשת אז ככה שאין לי בעיה עם זה. ולשאלתי, אתה מכיר את Mineral Beauty ?

gesus

New member
אתה מכניס את עצמך לצרה צרורה

אני משער שעשית את החישוב אם שווה לך להתפס או לא, אבל אם אתה לא מכיר את שבדיה אז הנה משהו שבטח לא אמרו לך במינראל ביוטי. שבדיה היא מדינה חצי-קומוניסטית מה שאומר שיש פה מגזר ציבורי ענק. בשביל לפרנס אותו אנשים משלמים מיסים על כל דבר ודי גבוהים ביחס לשאר המדינות באירופה. לכן יש פה הקפדה יתרה על זה שאנשים לא יעבדו שחור כי מבחינתם זה כסף שהיה צריך ללכת למדינה. אם יש לך אפשרות לעבוד עם אישור, אל תחשוב פעמיים. זה אולי יוריד לך שליש מהשכר, אבל תוכל להתרכז בעבודה ולא בלחפש מאיפה יצוץ לך שוטר או מי מהסוחרים בקניון עלול להלשין עליך כי הפרצוף שלך לא מוצא חן בעיניו. מה הקשר לזה שההגירה לא מורגשת? מה זה בכלל הגירה מורגשת? יש בסטוקהולם פרבר שנקרא סודרטאלייה. מספר פליטים העירקים שגרים שם גדול מזה שגרים בכל ארה"ב. לך לשם ותרגיש הגירה, אבל זה לא מיצג. בוא אלינו לצפון ותראה אחוז גבוה של מהגרים. זה לא אמור להפריע לך, אבל זה לא אומר שתוכל להטמע בקלות. זה לא שאתה מטייל, אתה עומד במקום אחד ומוכר וזה יעשה אותך פגיע יותר. ולשאלתך, לא מכיר את מינראל ביוטי או חאפרים אחרים.

Darkspell

New member
סליחה. יכול להיות שאתה צודק.

אבל אני טס על סמך נסיון של ידידה טובה שלי שכנראה תסע גם השנה בפעם השלישית, ועד עכשיו עבדה בלי אישורים. אתה יכול לתת לי קצת מושג על רמת המחייה שם ? כמה עולה ארוחה ממוצעת ? יציאה לפאב ? כמה כסף להערכתך אני צריך להביא איתי לשבועיים-שלושה הראשונים ?

למעלה