Mini vrf או מיני מרכזי ???

ERsky

New member
Mini vrf או מיני מרכזי ???

פניה לחוכמת ההמונים ומקצוענים. קיבלתי שתי הצעות מחיר עבור מיזוג בבית (הכל כלול בשתיהם) אחת של mini vrf השניה של 3 מ.מיני מרכזיים. הצעה של mini vrf יקרה ב-7 אלף שח . מה היתם עושים ? מתפשרים על תדיראן אופציה קלאסית/בדוקה, לא חסכונות ולא חכמה במאוחד, או מתאמצים קצת יותר בשביל מערכת יפנית חסכונות משוכללת ?

יוסיזיו

New member
אין מה להשוות בינהם,את ההפרש בסכום תכסה מהר מאד,במיני

מרכזי של חדרי שינה זה הבזבוז הכי גדול שיש,לחלל ציבורי ההבדל מורגש פחות
הכל בגלל סחרור אויר מהחלל הממוזג שאפילו אם תעשה אויר חוזר מכל חדר עדיין יש יניקה מחלל משותף שתמיד חם יותר ו...... חלל יניקה משותף פוגע בפרטיות חדרים קרובים ואם לא מובן לך אז אסביר לך בפרטי.
אפשר לצמצם את ההפרש במערכת קוריאנית איכותית או אפילו יותר זול אם היא סינית.
מה גם שמבחינה עיצובית מבחר היחידות במיני VRF מאפשר לעשות דברים נהדרים

בינא

Member
אם זה כל ההפרש לך על ה-VRF...

קשה לי להאמין שזהו כל ההפרש...
נראה לי לא מציאותי, אבל אולי העלו את מחירי המיני מרכזיים ובמקביל ירדו מחירי ה-VRF...

יוסיזיו

New member
במיני VRF נכנסו שחקנים חדשים לתחום כמו האייר והייסנס כמו גם

יורק והמחירים שלהם נמוכים יחסית.
תדיראן משווק גם מערכות מתוצרת הארץ במחירים סבירים כשיחידות הפנים הינה גירסה של יחידות מיזוג אויר עיליות ומיני מרכזיות או משווק את יחידות ה GREE תחת השם תדיראן VRF (מול היוקרתי של טושיבה היפני),לאלקטרה יש את מותג ה אלקטרה VRF שהינו סיני (מול היוקרתי של דייקין היפני).
תמיד מומלץ להשוות את רמות הרעש של יחידות הפנים ויחידות החוץ ובכל הקטלוגים הנתונים הללו מופיעים.
נראה לי שהמיני מרכזי שהוא קיבל הוא האינוורטר שיקר יותר מהרגיל.

Sanchez

Member
הסתבר לי לאחרונה שתחום ה VRF פרוץ לחלוטין...
וכנראה המרווחים שם אדירים.
בעוד שאת מחירי המזגנים ה"רגילים" ניתן להשוות בכל מקום, את מחירי ה VRF לא ניתן להשוות כלל, מכיון שרובם משווקים ישירות ע"י המתקינים עצמם וזו קרקע פוריה לתקוע מחירים לכל כיוון אפשרי.
&nbsp
חבר קרוב שלי קיבל הצעות מחיר בהפרשים עצומים ביותר !!! אני מדבר על הפרשים של עשרות אלפי שקלים בהצעות מחיר. הוא ביקש לקבל הצעות על מערכות של TOSHIBA שמשווקות ע"י תדיראן וקיבל הפרשים אדירים על אותן מערכות.

עצה

לעולם אל תפנה לחוכמת ההמונים - הם לא באמת חכמים ( בניגוד למידע מההמונים שעשוי לעזור) .

למעלה