mio 136

DarkRiderCBR

New member
mio 136

שלום לכולם קניתי mio 136ורציתי לדעת אפשר להחליף לו מערכת הפעלה? כדי שממש יהיה מחשב כף יד.. חוצמזה יש לי כרטיס SD שך ג'יגה העתקתי כרטיס לכרטיס ומשום מה הכרטיס החדש לא ממש מגיב..... שאלה אחרקונה וחביבה איך ואיפה עושים עדכונים ולמה זה לא הגיע בחוברת הוראות..... אשמח אם תעזרו לי בזה תודה יניב

AYELET1

New member
למה זה הגיע ללא חוברת הוראות-

מציעה לך לברר היכן שקנית את המכשיר. מה שמת על כרטיס הג'יגה? מה כוונתך שאינו מגיב? אם המדובר בתוכנת הניווט - הוא גם לא יגיב. אם מדובר בקבצי MP3 יתכן והכרטיס מפורמט ל-FAT32 ואמור ליהיות FAT בלבד (סתם ניחוש). האם כרטיס הג'יגה הקודם הוכר ע"י המכשיר? (אני מניחה שאנחנו עדיין מדברים על אותו 136)

2cookie

New member
אפשר להחליף לדבר הזה מערכת הפעלה

אבל רק עם הציוד במעבדות של החברה
בעיקרון זו אותה חומרה אבל אין דרך להפוך את ה-136 למכשיר WINDOWS MOBILE. חבל שלא השיקו אותו עם CE 4.2 עם הממשק הרגיל שלה.

איזו אותה חומרה?

האם רכיב הקול, המסך, הדיגיטייזר, SD ושאר הם אותו הדבר?

DarkRiderCBR

New member
קודם כל תודה.....

וככה הגיע ספרון שמסביר רק איך להשתמש ב- NAV N GO המכשיר כך נדמה... לא פונקציונלי לשום דבר אחד חוץ מניווט..... וחבל.. הכרטיס של ג'יגה זהה אבל כל התוכנות והמשחקים שהעברתי אליו נמצאים שם הכל מגיב אבל לא עובד.... ואני משתגע מזה....

Ariyeh1

New member
Mio 136

הוא מכשיר שנועד לניווט בלבד. ניתן להשמיע בו גם מוזיקה. לא ניתן להפוך אותו למחשב כף יד רגיל ולא ניתן לעדכן את מערכת ההפעלה שלו. הכרטיס שקנית אינו ניתן לשימוש במכשירהזה....

dudys

New member
מכשירי CE

אני אנסה לעשות קצת סדר: מערכת ההפעלה של מיו 136 היא WIN CE 4.2. לא ניתן להחליפה במערכת הפעלה מלאה של POCKETPC - WINDOWS MOBILE. כלומר טכנית כן ניתן אבל צריך דרייברי חומרה מקוריים,התאמות וכו'. המיו 136 מגיע כמכשיר נעול לקבוצת תוכניות שהוגדרו מראש. ניתן לפתוח את המכשיר לרמה של ממשק WINDOWS CE רגיל הדומה לממשק WINDOWS ואף להריץ עליו מגוון תוכניות שמתאימות למכשירי CE וגם קצת תוכניות POCKET PC עם הוספה של DLL ים. פעולה כזו יכולה כמובן לבטל לך את האחריות של היבואן. מקום טוב ללמוד עוד הוא בפורומים של GPS PASSION בפורום ALL IN ONE. לגבי NAVNGO - היא יכולה לרוץ רק מהכרטיס המקורי עליו היא באה וזאת עקב הגדרות אבטחה. דודי

DarkRiderCBR

New member
ואיפה משיגים....

את כל ה DLL'ים? מה גם שבאמת הייתי מעוניין לשחק קצת עם המכשיר מה הכתובת המדוייקת של הפורום?

2cookie

New member
מרשים מאד, תודה על המידע!

למעשה זה משנה את המצב לגמרי לגבי המכשירים האלו.

למעלה