miro video dc30

avi46

New member
miro video dc30

שמחתי לראות את הפורום הנהדר הזה. כל הכבוד ליוזמים למתפעלים ולחברים, ואשמח להיצטרף אליכם. אני עורך ווידאו חובב כבר הרבה שנים. וב- 5 שנים אחרונות (בערך) במחשב. בשנה האחרונה היזנחתי לצערי את התחביב בגלל עומס רב ומיעוט זמן פנויי. ועתה אני רוצה לשוב לעסוק בתחביב המענג הזה, אבל ניתקלתי בבעיה מטרידה. ערכתי עד עתה ווידאו בעזרת מירו dc30 ותוכנת פרמייר והייתי מרוצה מאוד. רק שבמהלך השנה האחרונה רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 1500 שבא עם ווינדוס xp. ועתה משחשקה נפשי לחזור לעולם העריכה התברר לי שהשניים ,xp+ dc 30 , לא ממש הולכים יד ביד, וגם באתר של מירו לא מצאתי דרייברים מתאימים. האומנם אני בבעיה שאין לה פיתרון טכני? היתכן שחברה כמו מירו לא דואגת ללקוחותיה ולמוצריה? מה ניתן לעשות בנידון? מודה מראש לכל מי שרק יוכל ליעץ לעזור לתמוך ולהציע.

ronnymp

New member
אני בררתי שם - ואין ../images/Emo70.gif

ואני בדיוק עם אותה הבעיה של אבי

avi46

New member
צרת רבים לא מנחמת......

ובכל זאת מישהו יכול לעזור?

לי יש כרטיס כזה. ../images/Emo16.gif

ואין לו דרייברים ל-XP. לכן אני עברתי מ-98 (האיום ונורא) ל-2000, ולא לאקס פי. יש עם הכרטיס הזה בעיה אחרת, והיא- הוא מתחמם מדיי ולכן לא מוכן לעבוד במחשבים שמהירות המעבד מעל איזור הג'יגה-הרץ. לכן אני לא עורך עכשיו כלום, כי בשביל לערוך אני צריך "להאיט" את המעבד אצלי...
ניר

avi46

New member
כרטיס

כזה יקר (לפחות היה כזה כשרכשתי אותו), מחברה מובילה, ואין שום פתרונות טכניים לבעיות שהועלו? (התאמה ל XP וחימום במהירויות מחשב גבוהות). האם כל בעלי DC 30 עובדים במחשבים איטיים וישנים עם חלונות 98? אז מה הפתרון, לרכוש שוב כרטיס ווידאו חדש? (כי לא מתכוון לחזור אחורה לפנטיום 2 או פנטיום 3 ולחלונות 95 או 98). חברים, אשמח לשמוע רעיונות ועצות, מה עושים!

jlavi2002

New member
DC30PLUS

אני חדש בתחום. אבל בררתי באתר של חב PINNACLE והם אומרים במפורש שלא יהיה דרייבר ל DC30 החברה מוכרת מוצרים חדשים DC30 PRO וDC30PLUS מוצרים אלו נתמכי XP

MaSTeRLou

New member
ניסית את הDriver המאולתר

שהבאתי קישור אליו לא מזמן? כרגע האתר ההוא עובר מקום, אבל הנה קישור זמני להורדה.

leocat

New member
ידידיי היקרים

ה-DC30 הוא כרטיס אהוב נפוץ וטוב, אבל - לזמנו! בזמנו הוא היה "סוס העבודה" של העורכים "הביתיים" בארץ. כולנו אהבנו אותו. אבל מה לעשות הטכנולוגיה מתקדמת, ואנחנו איתה, וגם החברות לא רוצות להישאר מאחור. אז הצעה שלי - תספידו אותו יפה ותתקמו הלאה. היום יש הרבה כרטיסי דגימה אנלוגים טובים, נתמכים, וזולים! למי שעבר ל-DV וישי לו מצלמת DV המסוגלת להקליט אות אנלוגי לקלטת - מומלץ לקנות כרטיס FIREWIRE זול והמצלמה תשמש כממיר. או לקנות כרטיס משולב אנלוגי/דיגיטלי זול.

avi46

New member
איזה כרטיס

אנלוגי דיגיטלי אתה ממליץ? יש לי מצלמה דיגיטל 8 של סוני ככה שכרטיס FIREWIRE עבור DV, אני מניח שלא מתאים לי

למעלה