miss 3T איפה הם???? למישהו יש תמונה של 3T עם מייקל????. תודה
T the king of pop New member 28/1/02 #23 מייקל ג´קסון יוציא את... butterflies סינגל משובח שיר 7 באינויסיבל unbreakable השיר הכי יפה בדיסק שיר 1 הלוואי שיוציא את speechless
מייקל ג´קסון יוציא את... butterflies סינגל משובח שיר 7 באינויסיבל unbreakable השיר הכי יפה בדיסק שיר 1 הלוואי שיוציא את speechless
א אהבתיה New member 27/1/02 #4 האחיינים של מייקל!! הם הקימו להקה לפני כמה שנים טובות (יותר מכמה שנים למען האמת...) ויש להם קליפ עם מייקל לשיר ממש ממש מקסים העונה לשם Why. מצאתי אתר ממש חמוד שלהם.... קישור לאתר של 3t
האחיינים של מייקל!! הם הקימו להקה לפני כמה שנים טובות (יותר מכמה שנים למען האמת...) ויש להם קליפ עם מייקל לשיר ממש ממש מקסים העונה לשם Why. מצאתי אתר ממש חמוד שלהם.... קישור לאתר של 3t
H HeartBreaker New member 27/1/02 #6 קבלו... התמונות הן של 3T אבל בלי מייק אבל חכו אני לא יודעת איך שמים כמה תמונות בהודעה אחת אז אני ישים כמה הודעות...מקווה שזה לא יפריע )
קבלו... התמונות הן של 3T אבל בלי מייק אבל חכו אני לא יודעת איך שמים כמה תמונות בהודעה אחת אז אני ישים כמה הודעות...מקווה שזה לא יפריע )
H HeartBreaker New member 27/1/02 #8 אמממ אתם יודעים שאפשר למצוא שירים שלהם בקזאה... ואם הייתי יכולה הייתי מביאה לכם את הקליפ שלהם ושל מייקל WHY שיר מהמם ויש להם עוד שירים יפים תורידו מקזאה
אמממ אתם יודעים שאפשר למצוא שירים שלהם בקזאה... ואם הייתי יכולה הייתי מביאה לכם את הקליפ שלהם ושל מייקל WHY שיר מהמם ויש להם עוד שירים יפים תורידו מקזאה
H HeartBreaker New member 28/1/02 #19 טוב ניסחפתי טוב נראה לי שקצת נסחפתי יש לי עוד תמונות אז אם תרצו עוד תגידו לי אני ישים...בנתיים זה מה יש!! ))))) ביי LOVE YOU
טוב ניסחפתי טוב נראה לי שקצת נסחפתי יש לי עוד תמונות אז אם תרצו עוד תגידו לי אני ישים...בנתיים זה מה יש!! ))))) ביי LOVE YOU