MissFlag מארחים את ירמי בתמונע

ב ר 3

New member
MissFlag מארחים את ירמי בתמונע

לפני כמה שבועות חברה שלי השביעה אותי שכאשר מיספלאג (תסלחו לי על הכתיבה בעברית) מגיעים לת"א אנחנו הולכות! אחרי שנתיים שאני סוחבת אותה איתי להופעות בכל רחבי הארץ לא יכולתי להגיד לה לא. הגענו לתמונע בסביבות 11 וקצת, הלהקה כבר על הבמה והמקום מפוצץ. אחרי כמה דקות שני אנשים מהקהל החליטו לעזוב (הם לא יודעים מה הם הפסידו), והתפנה לנו מקום. בדרך כלל אני משתדלת להגיע להופעה כשאני מכירה לפחות כמה שירים. קשה לשמוע שעה וחצי רק שירים חדשים. ההופעה הזאת לא הספקתי להתכונן אבל כמעט ולא הרגשתי בזה בגלל שני קאברים מצוינים והאירוח של ירמי. הקאבר הראשון היה ל True Colors והשני עיבוד מאוד מעניין ל Toxic, שממש ממש אהבתי. ישר אחרי הקאבר השני הלהקה התחילה לנגן את "מודדת" של ירמי ואוהד שר את הבית הראשון. בגלל ההיכרות הארוכה שלי עם השירים של ירמי, קשה לי לשמוע קול אחר ששר את השירים שלו (אפילו אם זה חמי או דנה), אבל היה אחלה ביצוע! כך גם ל"אני אשתנה". אוהד סיפר על 7 שנים בהן הלך לכל הופעה של ירמי בסינדרום, והיה עולה לבמה ומנגן את מודדת. והנה עכשיו ירמי שר בהופעה שלו. ולסגירת מעגל סופית ירמי שר שיר של מיספלאג, שהוא בחר מתוך האלבום שלהם "Warm touch". שיר אחד שזכור לי במיוחד מההופעה הוא ""not easy to love שסיים את ההדרן השני בצורה הכי טובה שיכולה להיות. בדרך הביתה עוד שמענו שוב את האלבום ופשוט לא נמאס לשמוע את השירים שלהם שוב ושוב.

IkMfNiY

New member
היה ממש כיף ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הלכתי עם מישהי מהקומונה שלי שמכירה את אוהד. היא שאלה אותי אם בא לי ללכת להופעה ואמרתי לה שבכיף למרות שלא הכרתי אף שיר שלהם. להקה חמודה, ממש נהניתי, אולי גם אלך להופעה שלהם בחיפה אם יהיה לי עם מי... יעל

למעלה