Missflag ! סיכום הופעה

gloom

New member
Missflag ! סיכום הופעה

אז בזכות הפורום החביב הזה זכיתי בכרטיס להופעה לש מיספלאג, אחרי סבב טלפונים מסתבר שהם להקה אלמונית לגמרי, וגם אלה ששמעו קצת באתר שלהם במייספייס לא התלהבו.. אז בדד בדד הלכתי לצוללת. קהל מעורב של בני נעורים, עם נגיעות קלות של בני 20 ומשהו.. אבל אם הם מצליחים לגרור לשם בנות יפות כנראה שיש משהו בלהקה הזאת P:. הייתה מאורה להיות להקת חימום מב"ש שקוראים לה SIDE... נחזור אליה אח"כ. קשה לפתוח הופעה בלי הופעת חימום, אתה לא מקבל את הרוח המתאימה אז קצת קשה להשתחרר, אבל אז הם עלו לבמה. זיהיתי אותם ממיי ספייס, שמה שמעתי כמה שירים שלהם. מוזיקה יפה, אך הקול של הסולן גובלת בקול ערב לאוזן, אבל אפשר לשרוד. כך גם ההופעה, כל ההופעה השירים שלהם הרגישו שהם על הגבול, על הגבול של להיות משהו טוב ואיכותי.. אבל הם נפלו לבינוניות. המוזיקה שלהם באמת טובה, אבל הליריקה שלהם ליריקה פושרת, לא שירים שתשיר לאהובתך עם גיטרה מתחת לחלון. אבל משהו שממש הייה נקודת שבח בהופעה- התאורה. כן, זה לא משהו שכל כך שמים עליו, אבל התאורה באמת נתנה תחושה לכל שיר, באמת העצימה כל שיר וגרמה לשלם להיות גדול מסך חלקיו. השיר הראשון [שהוא, דרך אגב, שיר ממש טוב ומהנה] שנקרא why is it משהו [לא זוכר את כל השם] נוגן גם בתור השיר הראשון בהדרן! חצי מההדרן הייה שיר שכבר שמענו. והייה גם ביצוע מרענן לשיר TOXIC של בריטני ספירס. מיא נפקא מינה?-בסך הכל הופעה חמודה. יכול להיות שגם נגרע לי ההנאה כי הייתי לבד ולא הכרתי את הלהקה, אבל הייתי משקיע 30 שקל בשביל לראות אותם. בתור יציאה לא שגרתית מתאים. אך לא הופעה שחייבים לראות. מ1-3 היא 2. ומה עם הלהקת חימום? הם הגיעו באיחור אז הם עלו להופיע אחרי מיספלאג- איזה שינוי באווירה... נשארו לסוך ההופעה רק חמישה אנשים. אני חטאתלי והלכתי אחרי השיר הרביעי שלהם... לא הלהיבו אותי, ממש לא... אבל הם באו מב"ש. =\

למעלה