mizegoogle זה מיועד לך

Juliann

New member
mizegoogle זה מיועד לך

כאדם בוגר הייתי מצפה ממך לא להאמין לכל שטות שנכתבה בכתבה מאתר מטופש ונוסף לכך התגובות הילדותיות שלך ["הומווווווו"] ממש לא לעיניין. רק שתדעי לך- אם יש מקור מהימן לנושא זה האדם עצמו ואם היית קוראת את הספר של קליי היית מבינה שהוא בכלל לא הומו, ודי רחוק מזה למען האמת. ולגבי מאריו- בת דודה שלו כותבת בפורום איידול, היא חותמת לך שהוא סטרייט. אז לא לנהוג בפזיזות ולעשות מכל שמועה עובדה.

MiZeGoogle

New member
ג'וליאן היקרה

צר לי אם נפגעת אבל את קצת ממהרת לשפוט אותי, אולי באשמתי את לא מצליחה להבין את חוש ההומור שלי. באמת שלא היתה לי כוונה לפגוע בך או בקליי ! בסה"כ אני מנסה להשיג תגובות ולהוסיף קצת מלח ופלפל לפורום אחרת נתייבש משיעמום. אגב, אני אולי אדם מבוגר, אבל בהחלט לא בוגר... עובדה! אז קחי את ההערות שלי ברוח טובה.

Juliann

New member
אני לא מנסה לשפוט,תודה על ההבהרה

זה הגיע בגלל שנמאס לי לקרוא הודעות של הומופובים למיניהם בפורומים שונים שיורדים על אנשים שהם לא מכירים ומנסים להוריד מערכם רק כי הם חושבים שאולי הם הומואים או נשיים. בכלליות, אני לא שמה אם הם הומואים או לא וגם אם מחר כולם יצאו מהארון זה לא יזיז לי. אבל למה להתחיל שמועות שהן לא נכונות? יוצא שכל גבר שהוא עדין ומקסים מקבל אוטומטית לייבל של הומו.. ומה אז? כולם יתנהגו כמו מנייאקים רק כדי להוכיח שהם סטרייטים?!

Fairywitch

New member
אוקיי, להרגיע

קודם כל- אתן לא חייבות להסכים ביניכן, אבל תנסו לא לרדת לפסים אישיים בבקשה. יש דרך להביע דיעה- מיצאו אותה. בואו נאמר שהודעות על ורידים חתוכים נמחקו מיידית... ויכוחים אישיים כאלו מיותרים לגמרי, כי הם מעכירים את האווירה בפורום- עדיף לנהל אותם במסרים אישיים, ולמעשה עדיף לא לנהל אותם כלל (כי, כמו שאמרתי, אתן לא חייבות להסכים זו עם זו). ובאמת שלא חשוב לי על מה היה הויכוח- אבל אני לא אוהבת לראות חברי פורום יורדים זה על זה בצורה אישית. ובזאת הסתיים הויכוח. כל המשך של הויכוח הזה יימחק

למעלה