MK1 ו MK2 הם...(ספויילר)

Knives Out

New member
MK1 ו MK2 הם...(ספויילר)

סתם פילרים של דקה בין השירים. כך אמר מישהו שקיבל אתמול את הדיסק בוקס בטעות במשלוח מוקדם.. הוא לא העלה את הדיסק בגלל שWASTE ביקשו ממנו לא לעשות את זה. אבל יש תמונות כבר. http://rapidshare.com/files/72487410/Radiohead_Discbox.zip.html - תמונות למי שמעוניין, אני לא הסתכלתי בשביל לא להרוס לעצמי.

צפיתי בתמונות

ומבחינתי אני מרוצה שוויתרתי על הקנייה (אבל כמובן מבין לחלוטין את הרוכשים). תודה על המידע.

אזירפאל

New member
אם זה נכון

זה די מאכזב מצידם, בעיקר עבור אנשים שהחליטו בסופו של דבר להזמין את הדיסקבוקס רק בשביל שמונת שירי הבונוס, ובפועל בעצם יקבלו רק שישה.

לא רק זה מאכזב

אם דיסק הבונוס (שכעת מורכב רק מ-6 שירים שלמים חדשים) יצא במהדורה רגילה, אז בעצם קניתי את הדיסקבוקס לחינם. הזמנתי אותו לא בשביל 2 התקליטים שלא יהיה לי בהם שימוש, ולא בשביל החוברת ציו המקושקשת, אלא בשביל 8 השירים הנוספים שחשבתי שלא יהיו ניתנים להשגה אלא בדרך זו. מה גם שאני רואה שהדיסקים לא באים באריזת דיסק רגילה, אלא מצורפים לכלל המארז, מה שבעצם מונע ממני לאחסן אותם עם שאר הדיסקים או להסתובב איתם ממקום למקום. אגב מישהו יודע אם המארז יגיע ב-3 לדצמבר או יצא למשלוח בתאריך זה?

Pygmy puff

New member
../images/Emo10.gif

אוף. ובסוף לא יכולתי להתאפק וראיתי את התמונות (נראה מדהים, אגב). עדיין יש תקווה שזה לא נכון- זו יכולה להיות גם מתיחה, למרות שמי שפרסם את זה נשמע די אמין- אני לא משתכנעת עד שלא אשמע אותם בעצמי. והיי, גם אם אלה סתם אינסטרומנטלס, האינסטרומנטלס של רדיוהד עד עכשיו לא היו בדיוק מה שאפשר לכנות "פילרים". ועדיין, זה לא מתאים להם לאכזב ככה.

juventina

New member
MK

טוב אני עדיין נמנעת מלראות את התמונות...ראיתי רק תמונה אחת של...ארגז ואז ברחתי משם מהר ועצמתי עיניים וסתמתי אוזניים ובכל זאת איכשהו הצלחתי לראות את המידע על ה-MKאים... טוב גם אם הם רק פילרים זה לא ממש מאכזב או מפתיע אותי, די ציפיתי לזה. אבל...המוח שלי כבר רוקם כל מיני מזמות... מה אם WASTE שכידוע לנו ביקשו מהבחור החביב לא להעלות את דיסק הבונוס, ביקשו ממנו גם לא לגלות מה הם ה-MKאים???
"בבקשה אל תספר לכולם שאלו גרסאות גרסאות הסטודיו של Big Boots ושל- Follow Me Around, בבקשה?" "טוב...אני לא אספר"

V e g

New member
אני הייתי מחכה עם זה עוד קצת

אם נתאכזב לפחות עכשיו אנחנו יודעים - אבל אני רוצה להיות בטוח שזה רק מרווחים. האמת - איזה מרווחים בדיוק אם MK1 פותח את הדיסקבוקס? ולמה שיבקשו ממנו לשתוק לגבי ה-MK's אם זה סתם פילרים? לא יודע, משהו פישי...אני עדיין אופטימיסטיק

Knives Out

New member
הרבה אלבומים פותחים בפילרים של דקה

לדוגמה Andrew bird and the mysterious production of eggs פותח בקטע סתמי שנקרא untitled אבל כן, גם אני עוד אופטימי לגבי זה.

juventina

New member
איזה שירים הייתם רוצים?

שהMKאים יהיו? אם הם לא פילרים, איזה שירים שאתם כבר מכירים אבל אף פעם לא הוקלטו הייתם רוצים שיהיו שם??

o pie

New member
אכן. גם Dark Side of the Moon

ואני מאמין שזה לא יהיה סתם פילר... אולי קטע אינסטרומנטלי חביב.

אזירפאל

New member
כן, אבל זה לא אלבום.

"A SECOND, ENHANCED CD CONTAINS MORE NEW SONGS" זה דיסק בונוס עם עוד כמה שירים חדשים. האלבום עצמו זה עשרת השירים של In Rainbows.

למעלה