MMA מול רסלינג

sandman2

New member
MMA מול רסלינג

חבר נבחרת ישראל בג'ודו מתארח בפאנל שלנו ועוד ד"ש מחבר מחו"ל ורק התחלנו להפתיע

AmitNHB

New member

the hakimi

New member
כדאי לכם לצפות

בתוכנית זו הדיון המרכזי עוסק בMMA מול רסלינג והבאנו מישהו מהתחום. בנוסף ישנה התייחסות לקווינטון ג'קסון והפתעה שקשה להיות אדישים אליה ממש בתחילת התוכנית.

ranzz

New member
מה ההפתעה? אתם לובשים שמלות ערב עם פייטים?

yair_bar

New member
מנהל
אני לא מרגיש שאתה מתחנן מספיק

עלאק הפתעה בתחילת התכנית, נסיון למשוך את אלה שנשברו אחרי כמה דקות בפעמים הקודמות? אגב, אתה זה האוהד החכם?

yair_bar

New member
מנהל
עליתי עלייך. אהבתי את הגימיק

ניסיתם לגרום לנו לחשוב שבועז קורפל לא יהיה חלק מהמהודה בשניות הראשונות אבל אז הוא הופיע. הפתעת אותי - משוגע. משוגע!

udi102

New member
פרשתי אחרי דקה וחצי

מה זה החרא הזה ? ולמה אתה מפרסם את זה כאן ? אני חושב שמדובר בטרוליות

k i m k h y

New member
ליסטן, אנד ליסטן גוד, דה מפיקים אוף ד'ה תכנית

היי גאייז, וואטס אפ ? דו יו רילי ט'ינק ד'אט ניימינג א פינה אין יור שואו, ביי דה סקסי טייטל "וואט דה פאק", מייקס יו לס פרובינשיאל ? אר יו 4 ריל ? קאם און ! IVRI DABER IVRIT !!! זה כל כך, אבל כל כך פרובינציאלי וילדותי, הוואט דה פאק הזה... ממש כמו האווו מיי גוד של בנות הטיפש עשרה. קריאת השכמה - אנחנו במזה"ת, עם החומוס, המג'דרה, הלבנה והמשוויישה. מילים של גויים, עם הרבה R ביניהן, לא עושות אותנו פחות לבנטיניים, אז בחייאת בועז קוRפל - עזוב אותך מזה...

באסטר1

New member
ספוילרים

האלק הוגן עשה את ההפתעה..מדהים ההקשר של MMA היה ל4 וחצי דק' של למה אוהדי MMA שונאים אוהדי רסלינג..התשובה כי WWE יותר מפותח מUFC. נגיד..מי השדריר שלנו שחשב ככה? כל השאר היה עוד תוכנית שגרפה 300 צפיות ומנסים בכוח להביא עוד אנשים לצפות

נשמע כמו תוכנית באיחור של 20 שנה בזמן

וואט דה פאק? וואט דה פאק איז וואט דה פאק? נשמע פשוט פתטי. לא מבין למה זה קשור לפורום הזה. כשהיה צריך לשמוע את קורפל בלית ברירה, זה דבר אחד, אבל לשמוע אותו מדבר מבחירה?זה כבר מזוכיזם, לפרסם את זה זה כבר סדיזם.

elad547

New member
אני לא מבין משהו

כל פעם שאתה מפרסם את "התוכנית" הזאת, אתה מקבל פה תגובות שמראות שזה לא מעניין פה אף אחד וכנראה אף אחד מהגולשים בפורום לא רואה את זה, לא נראה לך שאתה פשוט מפרסם את זה בפורום הלא נכון?

AmitNHB

New member
אני מבקש שלא לפרסם את התכנית הזו

יותר בפורום.
באופן אישי, בתור מעריץ שרוף לשעבר של WWF\E שחושב שהביזנס ניהיה זבל אבל עדין בודק בשלב זה של השנה בין ראמבל למניה מה קורה, התכנית דוקא כן עניינה אותי (ויש לי לא מעט WTF - ים משלי), אבל זה לא המקום לפרסם את תהכנית
זו תכנית על WWE. יש איזכורים קטנים על MMA וגם הם מזווית של פרו רסלינג וגם אם הייתם מביאים שם את הניתוחים של הלייף, אוהדי MMA שאינם אוהדי WWE לא הולכים לשבת 25 דקות ולישמוע דיונים על רוק וסינה בשביל פינת ה MMA השבועית שלכם. אתם לא מבינים מה הבעיה של אוהדי MMA עם פרו רסלינג
זוהי בדיוק הבעיה - שאתם חושבים שמדובר בתאומים סיאמיים. תפנימו, זה ש MMA מעניין אוהדי WWE לא אומר שההפך הוא נכון

למעלה