MMA

ז מ י ר ה

New member
MMA

האם זה ה-פורום לדבר ולהתעדכן לגבי ז'אנר ה-MMA כגון:UFC,PRIDE? תודה.

Guy Schlesnar

New member
ברוכה הבאה וניצלו"ש

עוד מישהו מחכה לסוף השבוע? שני PPV'S מעולים,UFC 52 עם שני קרבות של יוצאי TUF,וקרב שצריך להיות המיין איבנט,ריץ' פרנקלין נגד איוון טאנר. חוץ מזה,השידור באנגלית של Pride Bushido 7. קשה לחכות שבוע-שבועיים כשאתה יודע שהאירוע כבר יצא ביפנית,אבל הצלחתי להתאפק.

razcoren666

New member
PPV?

יש לך דרך להשיג את ה PPV או שאתה מתכוון להוריד דרך שיתוף קבצים? דווקא UFC לא ממש מרגש אותי, אבל בושידו 7 היה די טוב. אתה בטוח שיוצאת גם "גירסא" אנגלית? ראיתי את היפנית וזה די מעצבן אותי. עד כמה שאני יודע בדר"כ לא יוצאת גירסא כזאת לאירועי הבושידו.

Guy Schlesnar

New member
שיתוף קבצים

יוצאת גרסה באנגלית,תמיד יוצאת באיחור של כשבוע-שבועיים. הפעם זה ישודר מחר באמריקה.

AmitNHB

New member
בתכלס UFC 52,

זה הכרטיס הכי חלש שהיה להם מיזה הרבה הרבה זמן. פרנקלין מול טאנר, עם כל הכבוד, לא בדיוק מיין איבנט.

ז מ י ר ה

New member
אפרופו UFC 52

באופן אישי,התאכזבתי לראות את רנדי מפסיד בצורה כזו ללידל... מה גם שהחצוץ מצהיר שהמטרה הבאה שלו היא לתת ללא אחר מאשר סילבה לטעום את טעם הקרשים...הוא כניראה לא זוכר שאת הקרב עם RAMPAGE הוא בקושי סיים בהכרה. בקיצור,לוחמי UFC ממשיכים לאכזב בזירת PRIDE

AmitNHB

New member
כן, לידל קצת חי בסרט.

הוא הפסיד בצורה מאוד משכנעת ל"ראמפאג'", שהפסיד בצורה מאוד משכנעת פעמיים לסילבה, כך שקצת יומרני מצד לידל, לקרוא תיגר ככה על סילבה. אם הוא באמת רוצה את סילבה, שילך ל PRIDE וירוויח את זה.

razcoren666

New member
מצד שני..

למרות שגם אני לא מאמין שיש ללידל הרבה סיכוי מול סילבה, אי-אפשר אף-פעם לדעת וגם ההגיון של "הוא הפסיד למישהו שבעצמו הפסיד למישהו" ממש לא עובד בMMA. יש הרבה מאוד מקרים של "מעגלים" כאלו. סאקורבה > ג'קסון > איגור > סאקורבה האנט > סילבה > יושידה > האנט לידל > רנדי > ויטור > סילבה > ג'קסון > לידל

AmitNHB

New member
מצד שלישי...

אמנם משולשים לא מוכיחים הרבה, אבל הנק' שלי אינה האם יש סיכוי (שכן ברור שתמיד יש, ביחוד שמדובר בשני סטרייקרים מעולים) אלא שלידל פשוט לא הרוויח את הזכות לקרוא תיגר על סילבה. אם לידל או רנדי באמת היו רוצים להתחרות בסילבה, הם היו יכולים לחתום ב PRIDE, הרי שכסף בואדי לא הייתה הבעיה. פשוט יותר נח להם עם החוקים והרמה של UFC, שזה לגיטמי לחלוטין אבל לפחות שלא יקראו תיגרים כל שני וחמישי... לגביי האנט סילבה, כמו שכבר אמרתי בעבר, ברור לכל בר דעת מי ניצח את הקרב הזה.

razcoren666

New member
שמע,

דבר ראשון, גם לדעתי סילבה היה אמור לקבל את ההחלטה על האנט ושנינו יודעים מה היה השיקול האמיתי של DSE להנחיל לו את ההפסד הראשון שלו בפרייד. בקשר ל"קריאת התיגר" , הרי הדברים האלו קוראים כל הזמן, במיוחד בפרייד, וברוב המקרים מדובר בדחיפה של האירגון לא ברצון האמיתי של הלוחמים, תראה מקרים כמו פוג'יטה-פדור, מזגר-אנסון שהיה אמור לקרות, ועוד הרבה מקרים מהעבר. לדעתי גם לידל נדחף ע"י הUFC לדבר הזה. בקשר ללידל-סילבה, קראתי לא מזמן ראיון עם Danna White, האיש החזק מאחורי ZUFFA שמחזיקה את הUFC, וגם כזכור האיש שהפסיד המון כסף בהיתערבות מול סאקירבה בגלל לידל עצמו בטורניר 2003, וכמובן שהוא אמר שהוא היה רוצה לראות קרב המאחד את שני האלופים, אבל גם לדעתו אין שום סיכוי שזה יקרה. בסופו של דבר, זה כאילו שמכבי ת"א תקרא תיגר על אלופת הNBA, ותדרוש שהמשחק יהיה בארץ...... יש לדעתי יותר סיכוי לראות את קרוקופ-פדור מאשר את סילבה-לידל, ואנחנו יודעים בדיוק מה הסיוכיים לזה....

AmitNHB

New member
למה ?

קרוקופ פידור ? הקרב הזה יקרה עד סוף השנה, אני משוכנע. דרך אגב, דיינה וויט לא הפסיד כסף כי הוא התערב שלידל ינצח את סילבה וקרב כזה לא קרה בסוף. זו גם לא הייתה התערבות עם סאקירבה, עד כמה שזכור לי, אלא סתם הימור שהוא רצה לשים.

razcoren666

New member
אתה משוכנע?

אני דווקא הבנתי שהוא התערב שהנציג של הUFC ייקח את כל הטורניר על סכום של בערך רבע מיליון דולר. בגלל זה הוא מאוד מאוד השקיע באימונים של לידל לפני הקרב נגד ג'קסון, ואם תשים לב לקרב עצמו, הוא מצטרף לבאס וסטפן בקריינות, וכמעט בוכה שם מהפאדיחות של צ'אק...

AmitNHB

New member
נראה לי שכן.

לדיינה היו מספיק סיבות "להזיע" שם. 200,000 דולר זה כלום לעומת החשיפה שה UFC היו זוכים לה, אילו צ'אק היה מגיע לשלב הגמר, שלא לדבר אילו היה לוקח את הטורניר. בוא לא נשכח, בעוד ש MMA רחוק מלהיות מייןסטרים" בארה"ב, ביפן זה אחד מ 4 או אפילו 3 ענפי הספורט המובילים. עד כמה שזכור לי, הוא התערב שלידל ינצח את סילבה ותו לא.

razcoren666

New member
שאלה לגבי ה UFC

בתור אחד שעוקב כבר המון זמן אחרי PRIDE אבל בשנים האחרונות כבר כמעט ולא רואה UFC, אם יש כאן מישהו שעוקב אחרי האירגון הזה, האם המצב שם בקטגוריית המשקל הכבד( מעל 205) כ"כ גרוע?? לפי מה שהבנתי, בUFC הקרוב יש קרב על המקום השני, בין AA ל Justin Eilers, לא ראיתי קרבות של JUSTIN אבל בסך הכל המאזן שלו הוא 9-3-1 ב MMA, עם מאזן 1-1 בUFC, והוא נחשב למתמודד ראוי שם על התואר? בPRIDE יש לפחות 5-6 HW מעולים שיכולים בכל רגע להיתמודד על התואר, לUFC אין כלום?

למעלה