MMR וחלופיו

MMR וחלופיו

שלום, יש לי אחיין PDD ומסיבות מובנות אני חוששת מחיסון הMMR. היות שאינני בקיאה לגבי מה בדיוק בחיסון הוא החלק הבעייתי, רציתי בבקשה להתייעץ איתכם האם יש דרך חלופית לחיסון זה? כמו שכתבה מישהי בעמוד הקודם, גם בתי מתחילה כיתה א'. (עד עכשיו נמנעתי מהחיסון הזה). האם ניתן לפצל את הMMR? האם ניתן לקנות אותו באופן/בצורת תרכובת אחר/ת בארה"ב לדוגמא? רוב תודות על התשובה! שירה

האם אין אפשרות אחרת?

האם זו הסיבה שאין תגובה לשאלה שלי? םשוט, הסבירו לי שהשנה יש לחץ גדול לעשות את החיסונים, ואני מאוד חוששת ועד עכשיו נמנעתי. אמרו לי שבגלל שפעת החזירים הם ממש מתעקשים על הMMR כדי למנוע סיבוכים אפשריים. יש לי בת חולת אסטמה. בקיצור, האם יש דרך אחרת להתחסן ב-MMR? האם מסכימים/יש יכולת לחלק אותו? האם ניתן לקנות תרכובת שונה בארץ/בחו"ל? אודה לכם מאוד מאוד על כל תשובה. שבוע טוב, שירה

JacobSk

New member
החלתה לחסן או לא הוא שלך ורק שלך

לפי דעתי אין שום קשר בן שפת החזירים וחיסון MMR אלא אם כן הם חוששים שמחלות יכולות להגיע ביחד. אני לא יעשה לבן שלי חיסון MMR (הוא גם התחיל כתה א) כי בן שלי נפגע מחיסון הזה ולקח לי שלוש וחצי שנים שהוא יצה מספקטרום אוטיסטי. שווה לך להיסתקל על סרת הזה (אם לא ראית) מדובר שם זם על הבן שלי. http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=577548& הייתי מבקש מהנת הפורום להוסיף קשר לתוכנית הזאת למעמרים של פורום.לפי דעתי זה יעזור לחדשים מאוד.

רונית3011

New member
להנהלת הפורום אנא תוסיפו את הלינק לפרק המדובר

מצטרפת לבקשה של יעקב הפרק הזה יכול לעשות קצת "סדר בראש" לחדשים והוא מאד עוזר להבין מי נגד מה בכל הנושא של החיסונים. מומלץ לצפות. ודרך אגב, אני לא קרובה של יעקב ולא מקבלת ממנו אחוזים, אני רק קונה ממנו תוספים.

למעלה