MobiSystem Office

Jewish Answer

New member
MobiSystem Office

- MobiSystem Office - לדעתי תחליף מוצלח ל-Documents2Go. השימוש בה נוח, והיא לא כבדה יחסית. תומכת בעברית (מינוס: המסמך בעברית נראה בכתב הפוך, כלומר, כאילו מסתכלים על הדף מאחור). כלי עריכה של WORD מספיקים לעבודה עם המסמכים, קיימת אפשרות לערוך ולהוסיף תמונות. למי שיש רעיון כיצד להתגבר על הבעיה הנ"ל, וישלח לי על כך מסר-אישי, יקבל ממני משהו שלא יצטער עליו...
...... ניתן להורדת דמו בפאלם-ג'ר.

udifpalm

New member
אם היא מציגה הפוך, למה היא תחליף מוצלח?

D2G מציגה עברית ישר. הבעיה היחידה שלה זה שהעריכה נראית מוזר (סימון קטעים) אם לא משתמשים ב- on screen keyboard. מה נותן ה- MobiSystem שלא נותן D2G?

AYELET1

New member
גם אני לא ממש הבנתי מה כל כך מוצלח בה

מבחינתי (וכנראה מבחינת רוב המשתמשים חוץ מהתשובה היהודית...) אין שום ערך לעברית המוצגת הפוך

Jewish Answer

New member
היא פחות "כבדה"

ואם לא השתמשתם בה מעולם (וכנראה שכך...) לא תראו את ההבדל. חוץ מכך, לא אהבתי את D2G, שממירה לי קבצים בצורה מסובכת למידי. (או שאני לא יודע להתשמש בה כראוי, אבל זה מה שיש לי לומר). בעניין עברית ההפוכה אסביר את עצמי: בתוכנת WEBPRO למשל, יש בעיה שבגודל פונט מסויים לא רואים עברית. משנים גודל פונט - רואים מצויין. אני משוכנע, שגם ב-MOBI יש צורך להגדיר משהו שטרם ידוע לי, ושאלתי מופנית למי שמשתמש בתוכנה זו.

AYELET1

New member
אאל"ט יצא לי לנסות אותה ואכן העברית הפוכה

ואני בספק אם יש מה להגדיר למיטב ידיעתי היא איננה תומכת. אשמח מאד להתבדות ואגב, DTG מגרסה 9 ומעלה איננה תומכת בעברית וזה רשמי אין מה לשנות בה. לא בכל דבר שינוי הפונטים עוזר. ה-WEBPRO תומכת בבסיסה בשפות זרות ומשונות (כמו עברית למשל...)

Jewish Answer

New member
כמה חבל

אולי לתועלת הציבור תתני כאן אינפורמציה המלאה איזה גרסאות תומכות בעברית ללא בעיה?

למעלה