MODEM INSTAL HELP

• פותח הנושא D123
  • פורסם בתאריך

D123

New member
MODEM INSTAL HELP

טוב אז ככה יש לי מודם Standrd 28800 bps modem לפחות זה מה שכתוב ב WNIDOWS שפועל אל COM4 מה עושים כדי להתקין אותו ? בבקשה לאלינק לאיזה MODEM HOW TO אלה אם כן הוא באמת טוב כי בנתיים עשתי IsaPNP ןלא עזר גם ניסתי להוריד סימן # מי RC.MODULES גם לא עזר כי אין שם שום דבר סטנדרתי במחשבה שניה אולי לא עשיתי את זה טוב בקיצור איך מתקינים מודם ? הגב יש לי לינוקס SLACKWARE

lizard

New member
אתה בטוח שלינוקס תומך בו ?

תבדוק בקישור הזה. כשתדע בבטחון שלינוקס תומך אני העזור לך. בגדול 5 דקות עבודה. מודמים בהצלחה מיכה

ezaton

New member
התקדמת יפה

רק שהמודם שלך בטח לא IsaPNP. עשה לך קיצור דרך מ dev/ttyS3/ ל- dev/modem/ (כאן קצת RTFM, אבל זה דיי פשוט*) אם המודם שלך אכן מוגדר על קום4, ואין לך קום 2 פועל ב Bios, אז זה יתחיל לנגן כמו גדול. Ez * פקודת ln -s - חפש מידע.

D123

New member
תגובה

דבר ראשון המודם שלי כןISA אני יודע את זה בטוח כי הוא מחבור לדבר שחור גדול בלוח האם דבר שני איך אני עושה קיצור דרך הסבר פרט נמק ולמי שנתן לי לינק מה אני בדיוק אמור לחפש שם ?

ezaton

New member
קרא הכוכבית

היתה שם כוכבית, לא? בנאדם, אני לא הולך לקנפג לך את המערכת. אני נותן לך מה לחפש, איפה, ואפילו הגדלתי ועשיתי מעבר לדברים שאני עושה בד"כ וכתבתי לך את הפקודה עצמה (ושלחתי אותך ללמוד אותה). מה עוד? לכתוב ln -s /dev/ttyS3 /dev/modem כ- root? היית צריך לבדוק את זה לבד. איך תלמד אחרת? Ez

D123

New member
טוב תודה מצטער

אני פשוט עייף עכשיו מצטער יאלה ביי אני הולך

Rul3R

New member
יש כלי..

..בסלאקוור שנקרא pppsetup (אין לי מושג לגבי הפצות אחרות...) תריץ אותו כ root והוא ישאל אותך קצת שאלות (תקפיד לדעת פרטים על הספק אינטרנט שלך, במיוחד כתובת DNS), ואחרי מספר הגדרות קטנות, אם המודם שלך נתמך, אתה תוכל להתחבר לאינטרנט ע"י הפקודה ppp-go יש גם כלים גראפיים למטרה זו, אבל אין לי ניסיון איתם..

למעלה