modem problem in red hat 7.2

• פותח הנושא mid
  • פורסם בתאריך

mid

New member
modem problem in red hat 7.2

I have installed red hat 7.2 and i have a HSF "Conexant softmodem 56K" modem when i run the linux it finds the modem in /dev/ttyS0 but i cant dial with him in RH PPP Dialer should i install a driver for it and where can i download it?

drak

New member
blah

Hey, Before you run all over the place searching for drivers and shit you can save all lots of troubles later by trying other files on /dev/ttyS*, depends on your modem com, F.E If your modem is on Com3, the device you should use will be /dev/ttyS2 (Because UNIX-kind operatoring systems start counting at zero). After you find a working device you would like to ln -s /dev/ttyS<Com-1> /dev/modem And then you wont forget, you simply use /dev/modem where ever you need. Anyway if you will need to install drivers it will require reinstallion of the kernel (unless the driver is a kernel module) Good luck, Rotem.

drak

New member
JEEZ

Ergh, no english support on the forums ?!

mid

New member
doesnt work

I dual boot with windows and red hat and i know that the modem is in COM1 , i tried what u wrote and with ttyS0 it waits 3-4 secs and then shows an error: modem not responding with ttyS1,ttyS2,etc it just writes input\ouput error and thanks for the help

mavor

New member
המודם שלך

הוא WINMODEM תתקין את הדריבר המתעים מההתר של קונקסנט הוא יצור לך קישור ל /dev/modem אוטומתית ותריץ איזה FRONTEND ל PPP שאתה רוצה (KPPP או GDILE וכו..) נדב

mid

New member
!!!!

אני מקווה שאתה עושה בצחוק את כל השגיאות כתיב האלה... - אוטומתית ותריץ איזה FRONTEND ל FRONTEND? מה זה ואיך אני עושה את זה? תודה

mid

New member
btw

CONEXANT כבר ממזמן לא מייצרים DIALUP ולא מצאתי דרייברים באתר שלהם ואם מישהו יכול להביא לי שם של מודם שתומך בזה, תודה

mavor

New member
טוב

ניקרה לזה שיעור מודמים 001 !!! כולם לשבת ! 1) דריברים מפה ומיפה לפי הסוג המודם HCF ו HSF בהתעמה 2)GOOGLE.COM הוא מורנו ורבינו ויש להישתמש בוא לפחות פעמיים לפני כול שאלה 3)FRONTEND זה ביטוי לא כול כך נכון לתוכנות גרפיות "שמתלבשות" על תוכנות אחרות ומקלות את העבודה כמו KPPP במקום להפעיל בקונסל PPP וכו ... 4) אני דיסלקט ובא לי לכתוב בשגיאות והעירו לי היום כבר פעמיים אז אני כצת עצבני דבר שלא עוזר לשגיאות שלי !!![ 5) זה הכול אם יש לך עוד שאלות על תתביש לשאול מחר אני בא לבחון אותך על החומר :) נדב

mid

New member
הוא לא מצליח לי לקמפל את זה

מישהו יכול להמליץ לי על מודם 56K שתומך בלינוקס?!!?

beitar

New member
לא... אבל מישהו יכול להמליץ לך על

דבר אחר - על סבלנות וסובלנות כלפי השונה, במקרה שלנו אדם עם דיסלקט... לפחות תבקש סליחה ממנו אחרי מה שאמרת עליו... ושוב, נמאס לחזור על זה... אבל בשנות ה 2000 לדיסלקט יש, וטוב שכך, זכויות מלאות..... ולא ראוי לצחוק / ללגלג על דיסלקטים ! לפחות תבקש סליחה ממנו. נ.ב. - חלק לא מועט מהדיסלקטים הם בעלי כישרון לימודי גבוה מאוד... יש בינהם גם המון גאונים.

ezaton

New member
תעבוד לפי הכתוב. המודם עובד

אני הצלחתי להעביד אותו על לפטופ, גם אתה תוכל. לך על מדמי 33.6 חומרה, או מודמים חיצוניים. בקשר לדיסלקציה, אין בעיה, ואין טענות כלפי אף אדם, דיסלקט או לא, אבל אין שום שלט שאומר שאדם הוא דיסלקט בעת כתיבת הודעה, אז מאיפה לו לדעת? Ez

beitar

New member
mavor אמר לו בתגובה שהיא דיסלקט

מכאן הדרך להתנצלות קצרה מאוד לא ?

ezaton

New member
כן, אבל הוא לא יכל לדעת לפני.

והתנצלות היא במקום, אכן. Ez

mavor

New member
תן פרטים

למה מה מי מו .... אים אתה רוצה עזרה רצינית תן פרטים מה בדיוק הבעיה על תישכח שאף אחד מאיתנו לא עומד לך מעבר לכתף ומסתכל או כמו שהזקנים אומרים "אלוהים נימצא בפרטים הקטנים" ובלי קשר אני אישית ממליץ תמיד על מודם מוטורולה שבה אם דריברים טובים מאוד לLINUX אבל זה לא יעזור כלכך עד שלא ניגע מה הבעיה נדב

למעלה