MONEY

Hurakano

New member
MONEY

יש מצב שהשיר פעם הופיע באיזה פרסומת בתקופת שנות ה-90 ?

אמ..

אם כך, זה נעשה באופן לא חוקי, שכן הפלויד אינם מרשים לעשות שימוש בשירים שלהם לפרסומות. היוצא דופן היחיד הוא פרסומת אמריקאית לכדורים נגד כאבים, שעשתה שימוש בשיר Great Gig, בהסכמתו של ריק רייט. הפלויד גם הצטלמו לפרסומת צרפתית למשקה קל, בתחילת שנות השבעים. אבל אלו המקרים היחידים.

One Echoe

New member
הגיוני..

אני ראיתי 2 פרסומות ישראליות שהשתמשו בשיר... אחת של יאס, כשהם פרסמו את המשחקים החדשים של הקזינו שלהם ... ואחת אני לא זוכר... ואת וויש יו וואר היר גם ראיתי, מהופעה. באיזשהי פרסומת. אז הנחתי שיש גם פרסומות לא ישראליות, כנראה שטעיתי:)

Hurakano

New member
התכוונתי לישראליות

אבל משנות ה-90...
ידוע על משהו כזה ?

israeli saiko

New member
אומנם לא בפירסומות...

אבל זכורים לי האפקטים של הכסף והמרשרשים בהתחלת השיר Money, בתור הפתיח של תוכנית חדשות כלכלה, בתחילת דרכו של ערוץ 2. (נראה בשנים 93-94), נראה לי קראו לתוכנית הזו "כסף" אבל לא סגור על זה. (אם כן, אז יש לציין לשבח את ה'מקוריות' של המפיקים :))

weird dust

New member
ברדיו יש תוכנית כסף עם הפתיחה

אני לא זוכר תחנה ושעות אבל ברדיו כל פעם אני מתאכזב שהשיר לא ממשיך

שמיקי

New member
היתה פרסומת שנה שעברה

ביס... של פרויקט וואי או משו.. עם shine on you.... סביר להניח בלי ההסכמה שלהם..

אגב

שימוש בשירים ברקע של “בקרובים” ובפתיחים של תכניות ברדיו ובטלוויזיה, לא נחשב משפטית כ”פרסומת”, ולכן לא צריך לקבל את הסכמת האמנים לכך. מאידך, האמנים אמורים לקבל על זה תמלוגים, בשל השמעת השיר.

Jflyaway

New member
נכון, זה לא חוקי

אבל יש דרך חוקית לעקוף את זה... מותר לעשות קאוורים, זה לא נוגד את החוק. ומה שבד"כ עושים - זה קאוור (כמעט) זהה למקור, כל כך דומה שמעט מבדילים.

itaikuskus

New member
ניצו"ש

אם כבר כMONEY עסקינן, האם מישהו כאן שמע את הקאבר של velvet revolver (להקה שקמה משרידי גאנז אנד רוזס וסטון טמפל פיילטז) לשיר? בכל אופן הקאבר נראה לי דיי מיותר, ולא מחדש. לדעתי הם עשו את זה רק כדי שסלאש יראה שגם הוא יודע את הסולו (-:

MellowShip

New member
אכן כן..

השיר היה עוד בפסקול של הג'וב האיטלקי אם אני לא טועה. לי אין דעה מיוחדת על הקאבר הזה..חוצמזה שהוא נותן בראש. אם כבר קאבר..קח את have a cigar שפו פייטרס עשו עם בריאן מיי לפסקול של משימה בלתי אפשרית 2. ליל"ט!

Coon Jew

New member
מסכים אבל לא בהכל

הקאבר באמת לא מחדש והוא לא מי יודע מה יפה (לא אוהב את הקול של הסולן) אבל אחי (או שמא, אחותי) סלאש לא צריך להראות לאף אחד שום דבר, אלא אם כן הוא ניגן את הסולו הזה עם השיניים

itaikuskus

New member
בת בשם איתי?

אני עוד לא נתקלתי בזה... ואני יודע שהוא לא צריך..זה נאמר בבדיחות הדעת.

למעלה