Monstrous Regiment - בלי ספויילרים!

Fingertip

New member
Monstrous Regiment - בלי ספויילרים!

קראתי את הספר, ומאוד נהניתי. אולי זה בגלל שאני לפני גיוס, אז הנושא שלו טיפה אקטואלי בשבילי
. בכל מקרה, בניגוד לשאר הספרים של פראצ'ט, יש לו רק חוט עלילה אחד -- שינוי מרענן. בניגוד למה ששמעתי פה-- זה ממש לא ספר של המשמר, למרות שיש שם דמויות שהופיעו בספרי המשמר לדורותם. בסך הכל זה ספר שלא קשור לאף סדרה, אבל אני ממליץ לקרוא אותו אחרי סדרת המשמר (כולל Night Watch) ואחרי The Truth. כפי שאתם רואים, מאוד נהניתי (אם כבר גמרתי אותו -- באמצע הסמסטר!) וזהו. לא הייתי אומר שזה ספר בולט במיוחד של טרי, אבל הוא ממש ממש כיפי וזורם. אהד.

Fingertip

New member
אכן כן...

אבל נתקלתי באותה התופעה גם ב-The Wee Free Men ו-The Amazing Maurice and his Educated Rodents, אבל בזמנו ייחסתי זאת רק לקהל היעד. מצד שני, זה לא כל כך פגם בעלילה. רק עשה אותה יותר... פשוטה? אהד.

DviRincewind

New member
אבל עדיין...

אני מתאר לעצמי שחסר סגנון הכתיבה המאוד קולנועי של פראצ'ט (או שאני היחיד שמסוגל לדמיין את כל העסק על המסך?)...

Fingertip

New member
דווקא לא...

אני זוכר שחשבתי לעצמי במהלך הקריאה "וואלה, בדיוק כאילו שאני רואה עכשיו סרט". אפשר לעשות סרטים גם עם חוט עלילה אחד... אהד.

ויימס

New member
גם אני חשבתי ככה!!!

במיוחד בסצינות האקשן... וגם במורט יש קטע שהנסיכה אומרת משהו (לא זוכרת מה),ואז יש- *** "באמת?" אמר מוות. (זה היה תעלול קולנועי שנוצל כאן בדפוס) ...והוא גם (טרי, לא מוות) כל הזמן מדבר על איך שצריך להיות פסקול לספרים,ואיך הוא ישמע כרגע.

למעלה