Monstrous Regiment

Fingertip

New member
Monstrous Regiment

אתמול הייתי בסטימצקי בעזריאלי וראיתי שם את Monstrous Regiment לכל המעוניינים. הוא עולה 149 ש"ח... שבת שלום, אהד.

l o r e

New member
זה בכריכה קשה

כל הספרים החדשים מגיעים בכריכה קשה, שעולה בסביבות 150 ש"ח. לאחר מס' חודשים הם מביאים את הכריכה הרכה שעולה שליש. כדאי להמתין.

Athaclena

New member
ועוד איך...

זה לא שווה את הכסף אלא אם כן זו מתנה. וגם אז, זה גדול מדי וכבד (למי שקורא באוטובוסים כמוני) וזה לא נראה יפה בשורה של ספרי פראצ'ט קטנים...

The Mad Hatter

New member
ורק אני קניתי ב150...

לא הייתי יכולה לחכות וקניתי את הספר עוד ביום הראשון שהוא יצא. אבל היו לי תלושים של 100 שקל לסטימצקי, אז הוצאתי מכיסי רק 50. פשוט לא יכולתי לחכות, כי את night watch הם הביאו לחנות בכריכה רכה רק כמה חודשים טובים אחרי שהספר יצא. היום סופסוף, אחרי שעשיתי הפסקה ארוכה וכמעט שכחתי מהספר, סיימתי אותו. כשחושבים על זה, יש כמה ספרים בסדרה שטובים ממנו בהרבה. אבל אני לא אוהבת לחשוב וזה ספר מהנה ואהבתי אותו נורא. :)
(ספוילר)
טיפה עצבן אותי שכמעט כל בן בסדרה התגלה כבת, בסופו של דבר, גם אם זה אמור להיות ה...חלק מהקטע של הספר. בסופו של דבר התחלתי לחשוד בקשר לזהותו המינית של ויימס. המ. :/

Fingertip

New member
הממ...

אני מזמין דרך אמזון, ואם קונים כמה ספרים ביחד אז המחיר יוצא פחות מ-150, וגם קיבלתי את הספר כמעט ביום שהוא יצא. (או אולי אפילו לפני? אני לא זוכר)
זה היה חלק מהרעיון של הסיפור... אבל אותי מעניין לדעת מה קרה עם הקצין הזה... כלומר, האם הוא הגיע לאנק-מורפורק ושינה את עתיד הקלאקס
. אהד.

ויימס

New member
אני דווקא אוהבת ספרים גדולים.

מה שמעצבן אותי בספרים באנגלית זה שמי שהדפיס אותם התקמצן על דפים. הדפים קטנים נורא, מה שמוביל לזה שגם האותיות קטנות נורא. לדעתי זאת קנוניה של הדפוס עם חנויות משקפיים. וגם הדפים נורא דקים, ומצהיבים ומתפוררים אחרי שבוע. יש לי ספרים בעברית בני 5 שנים שנמצאים במצב טוב יותר מספרים באנגלית בני חודשיים, מה נסגר??? אבל היות וכל הספרים שלי באנגלית הם מהסוג הקטן, זה באמת לא יראה מתאים. וחוצמזה, אני לא אוציא 150 שקל על ספר, קטן או גדול! ...למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה יש לי דחף עז לקנות אותו. אני חלשת אופי.

Fingertip

New member
זה לא 150...

אם אתה מזמין כמה ספרים, אתה יכול להוריד את העלות למשהו כמו 90, או משהו כזה. (וזה רק באמזון. תאר לך מה אתה יכול לעשות אם אתה במקרה נוסע לאנגליה...) אהד.

DviRincewind

New member
אני דווקא מעדיף את הקטנים

אפשר לקחת אותם לכל מקום (ואני מתכוון לכל מקום
)...

למעלה