MOON ממש לא לעניין!

MOON ממש לא לעניין!

בתור אחת שסולדת באופן חד משמעי מעישון, אני אשתף אותכם בחוויה מאד לא נעימה. עקב המלצה, הגענו ל"מון" 2 זוגות והתיישבנו על הבר. למי שלא מכיר, זוהי מסעדת סושי בבוגרשוב שכל ה"שוס" שלה זה בר בצורת פרסה מאורכת שהמנות סושי נעות להן בצלחות בצבעים שונים (כל צבע מחיר אחר) כל הזמן, עם מגוון נחמד שמתחלף והשולחנות מסביב ולכן רק להגיש יד ולקחת את המנות שנראות לכם. אז התיישבנו, נהנינו, אכלנו, שתינו ופתאום הזוג בשולחן לידינו החל לעשן. אציין, שמכייון שהם יושבים על הבר, כל העשן מגיע ישר למנות!!! הערנו לו כי זה איזור ללא עישון אך לתדהמתינו, המלצר צידד בו והצביע על איזור בחוץ (אמנם סגור) שהוא למעשנים. גם באיזור ההוא ישב משהו ועישן וכתגובה המלצר הלבין קלות ואמר שאם אנו רוצים לשבת שם, הוא יבקש ממנו להפסיק
(חוצפה!) למה זה כל כך מפריע אתם שואלים? א. מכיוון שההגיון הבריא אומר שאיזור ללא עישון יהיה בחוץ! ב. הלא מעשנים לא נהנים מכל הפואנטה של הבר. ג. למה (לכל הרוחות) המנות של הלא מעשנים יקבלו יהיו ספוגות בעשן????? למזלינו, רק בסוף כל האירוע הזה קרה ולכן, וויתרנו על קינוח ועל המקום בפרט. תודה

SigurRos

New member
חד וחלק,

עצתי- פנייה מיידית למשרד הבריאות והתרעה בפניו על המתחולל בין כתלי המסעדה הנ"ל בניגוד לתקנות האוסרות. איסור העישון על יושבי הבר הוא מן הטעם ההגיוני שעל שלל פאר המנות המחוללות לעיניי הסועדים הכמהות,להגיע נטולי ענני עשן ומיני רעלים לקיבתם!!! כבר נמאס מן התרבות הישראלית העצלה, הנחשלת והחרבה,שמאמצת לעצמה נורמות התנהגות לפי החשק ומצב הרוח.מה לא ברור?!?! אסור לעשן!!!

כבר חשבתי שאני היחידה שלא מעשנת

אולי אתה יודע לאיזה אגף פונים? או שפשוט להתקשר והם יתנו לי משרד ספציפי שמטפל בזה? אגב, גם מנטה ריי ככה - לא למטבח אבל כן לשולחנות האחרים. לידיעתך, תודה

SigurRos

New member
פשוט מאד

אם כי מתסכל לעתים{בהתחשב בביורוקרטיה האיטית} הוא לפנות ישירות למשרד הבריאות.אני סמוך ובטוח כי ידעו להפנות אותך למחלקה המטפלת בעניין.

מעיןבר

New member
בד"כ לא כובתב מן המניין - רק קוראת

אבל בעניין תלונות על בניטריות וכל הקשור במסעדות ניתן לפנות שלירותי המזון של משרד הבריאות. בתל אביב הם יושבים ברח´ הארבעה אבל אני מניחה שיש מקומות נוספים בארץ...

למעלה