Moonlight

Snow Wood

New member
Moonlight

בס"ד שלום לכולם! מה שלומכם? תקשיבו אני לומדת עכשו את המונלייט ואף פעם לא שמעתי את החלק השני והשלישי ואני בטוחה שזה יעזור לי ללמוד אז אתם יודעים אולי איפה אפשר להוריד את זה? יום טוב

מיכלוש7

New member
ואם זה לא מצליח לך...

אז אני יכולה לשלוח לך את זה! יש לי ת´גירסה המלאה!

skin blues

New member
חפשי את הביצוע של הורוביץ

הפרק השלישי, אח אח , הפרק השלישי בביצוע של הורוביץ.....

אה! עוד חובבת הורוביץ! ../images/Emo13.gif

את מכירה את כל ההקלטות שלו? אני אישית מעריץ אותו, ויש לי כמעט את כל הדיסקים, וגם קלטת וידאו עם ההופעה המפורסמת שלו בלונדון (83´ אני חושב שזה היה...). ד"א, אם כבר מדברים על בטהובן, שאלה למישהו שמכיר את הפסנתרן דינו ליפטי: שמעתי שליפטי הקליט גם אחת מהסונטות של בטהובן, אך היא נהרסה בגלל תאונה של אחד המקליטים (ימח שמו! אם אני אתפוס אותו...
). בכל אופן, מישהו יודע מה הייתה הסונטה הזאת של בטהובן שהקליט ליפטי?

מיכלוש7

New member
מיזה הורוביץ??? ../images/Emo163.gif

ו... איך בודקים באתר של מי הביצוע??? בדר"כ אני סתם מורידה ת´יצירה, בלי לבדוק מי מנגן אותה!!!

ולדימיר (ולדויה) הורוביץ

אחד הפסנתרנים המפורסמים והחשובים של המאה העשרים, נולד למשפחה יהודית מתבוללת בקייב שבאוקראינה ב-1 באוקטובר 1904. ב-1924 עזב את אוקראינה ויצא למערב, והשתקע בארה"ב, והסתובב בעולם במסעי הופעות רבים, עד מותו ב-1 בנובמבר 1989. הורוביץ היה ידוע בעיקר בביצועיו של יצירות רומנטיות ופוסט-רומנטיות, כגון שומאן, שופן, ליסט, רחמנינוב, וגם יצירות של מלחינים מודרניים יותר כגון פרוקופייב וסקריאבין. הוא היה וירטואוז ענק של הפסנתר, והיכולות הטכניות שלו בקטעים מהירים וחזקים פשוט מדהימות כל מי ששומע אותו. לעומת זאת, בקטעים שקטים הוא ניחן ברכות וליריות יוצאי דופן. זה הורוביץ בתמצית. לדעתי הוא היה פסנתרן ענק ששווה להכיר אותו ואת ההקלטות שלו.

למעלה