mor

morrr

New member
mor

היי עינת רע לי כבר די הרבה זמן נולדתי ב1953 6 6 נולדתי כמזל רחל הוספתי לרחל י והיום אני מזל רחלי בתעודת הזאת לפני שנה החלפתי את שמי למור. שמו של חברי לשעבר הוא אסף הוא צעיר ממני ב20 שנה 1973 7 17 רע לי גם בגלל הפרידה. מה אומרים המספריים תודה

עינת

New member
מור ../images/Emo39.gif

ומה שם המשפחה? אינך חייבת לכתוב אותו אבל פרטי את המספרים של אותיות השם.(יש פרוט בראש הפורום). כמו כן באיזה שם קוראים לך ביום יום?
שפע ו
עינת

morrr

New member
שבת שלום עינת

תודה חלק ביום יום קוראים לי 473 וחלק ביום יום בחדש 462 בשלשי לא קוראים לי כלל רק רשום בתעודת הזאת. שם משפחתי 161 שם משפחתו369 תודה רבה רבה ושבת שלום אם המון אהבה

עינת

New member
מור ../images/Emo13.gif

ראשית דעי שהשם החדש שנתת לעצמך אינו מתאים וגורם לך להרבה בלבול. המספר שמתקבל ממנו בצרוף שם המשפחה הוא המספר 11 שנחשב למספר לא רצוי אשר מקנה לנושא אותו קיצוניותומביא בעיות,בגידה ומרמה לכן המלצתי הראשונה היא דבר ראשון להשמיט מייד את השם החדש.(מעניין איך הוא קורא לך..) דבר שני שעלייך לדעת הוא שאין התאמה רבה בינכם והקשר נבנה בעקבות היכולת שלך להשתנות לפי צרכיו. אין לי כל ספק שרע לך כיוון שלמען החברות הזו ויתרת על הרבה מעצמך ואי אפשר שיהיה טוב במצב כזה. נכון שבשנה זו את מאוד זקוקה לביחד(תמיד אך בשנה זו אף יותר)אך איני חושבת שזה צריך להיות במחיר ויתור כזה גדול. חזרי לעצמך,לשמך ובררי מה באמת את רוצה.הייתי אפילו ממליצה לך ללכת ליעוץ או סדנא כל שהיא שיעזרו לך לראות את הדרך בחזרה לעצמך. אור שפע ואהבה עינת

morrr

New member
יעוץ לעינת

ראשית תודה. בכל מקרה ליעוץ אני הולכת על סדנאות אני ממש לא מכירה משהו שיכול לעזור לי ולי הוא לא היה קורא אף פעם בשם שלי רק בכנוי 13311212 וכן ויתרתי המון בשבילו אבל זאת מהות אהבה לא? איין לי גם שום בעיה בנתינה לאדם כל כך אהוב ונכון אנו שונים לחלוטין אבל יש היה ביננו קשר קסום ונפלא וכן אני זקוקה לו הוא השאיר המון חלל בחיי ובגלל זה מן הסתם כל כך רע לי

עינת

New member
מור ../images/Emo42.gif

אני בהחלט מבינה את כאבך,אך עלייך להבין שעלייך למלא את החלל בעצמך. נסי לפתח בתוך עצמך את היכולת לעשות את דרכך ללא שותפים כיוון שאת שלם ומלאה בנוכחות והאושר שלך תלוי רק בך. צר לי אך קשה לי להראות לך את הדרך בפורום. בכל מקרה אני שולחת לך הרבה
שפע ו
עינת

morrr

New member
תודה

תודה על התשובות המהירות אני חושבת שאת שופטת אותי לא כל כך נכון . האושר עד היום בא לי מנתינה היום אני כבר לא שלם היום כן היום אני כב זקוקה למשהו או משהו שימלא אותי וכן לבד קשה לי להתמלאות פעם התמלאתי מעצמי היום אני כבר לא מסוגלת בכל מקרה ממש תודה

עינת

New member
מור ../images/Emo24.gif

חלילה לך מלחשוב שאני שופטת אותך,אני רק מנסה להאיר את דרכך ולהראות שישנן גם דרכים אחרות,שהרי מי אני שאוכל לדון אחרים... בכל מקרה ניסיתי .
שפע ו
עינת

morrr

New member
עינת

ניסית לפי מה שנתתי לך. לבד לא יכולת. אולם יש פתגם האומר אהבה היא עיוורת. ואני מאד אוהבת את השם החדש שלי למרות שאולי יחד אם שם משפחתי זה יוצא לא טוב אולי לשמי אני יוסיף ו במקום מור מוור אני באמת אוהבת את השם הזה. תודה לך באמת

למעלה