ועכשיו אני עונה ../images/Emo79.gif
כללי: איך העולם רואה אותי?throwing stons (חחחחחח) מה אנשים באמת חושבים עליי?never forget
cxsr!!! איך אני עם בני\\בנות המין השני? לא ממהר -הראל סקעת (פפפףףף) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?רכבת לצפון (לצפון של איפה?!?) מה אני צריך לעשות עם חיי?לראות אותה היום (
את מי ?!?) עצה טובה בשבילי:love story מישהו רומז לי משהו ??? מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? i kissed a girl
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?alone (מה נסגר????) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?over you(יששש דוהטרי אבל למה את זה ?!?) ובהלוויה שלי?באה מאהבה
(אבל אני מתה !) ובברית של הבן שלי?hello-goodbay (ביטלס זה טוב
) איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? חצי (איה כורם) (מורייייייי זה לך !)
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?learn my lesson (אוקי אמממ) איך יהיה לי מחר?the truth(קוקי!1) למה אני כאן?take a bow(הי ריהאנה מופיעה היום בארץ לא?) בתור מה אנשים יזכרו אותי?how did it come to this (שאלה טובה) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?רחבת הריקודים (מקובל עלי) איך תהיה השנה הזו? מכיר אותו (את מי ? את שלמה השמנמן?) היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...:פתאום כשלא באת מישהו ששונא אותי חשב עלי...:like i never loved you at all הרגשתי...:זן נדיר הייתי במקום שמזכיר לי...: הילדה הכי יפה בגן! (יוו נכון!!) שיר הנושא שלי היום לדעתי...:סוף לסיפור שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...:loser (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...:שאלו כבר!!!!! עצה טובה למחר...:בוא הבייתה -וואלה לא רוצה
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?: 4 לפנות בוקר ההורים שלי ירגישו כלפיי...:סרט רץ
השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...:call your name עצה טובה לשבוע הבא...:no suprise איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?:supernatural איך קוראים לי?ghost of me(רציני זה מה שיצא לי !!!! חברים שלי חושבים עליי שאני...:life on the moon יזכרו אותי בתור... :angels