Morning Bell

אזירפאל

New member
Morning Bell

שאלה שבטח נשאלה המון פעמים, אבל עדיין מאוד מעניין אותי לדעת: איזו גרסה אתם מעדיפים, של Kid A או של Amnesiac? ולמה?

InnocenceLost

New member
Amnesiac

לדעתי היא יותר יפה.. יש בה משהו מצמרר כזה בייחוד ההתחלה והשיר משתלב לי בול במקום

o pie

New member
Kid A

אני לא חושב שיש מקום להשוואה. הגרסא של אמנזיאק פשוט גרועה.

Cherub Rock

New member
Amnesiac

אולי זה כי שמעתי קודם את האלבום הזה, ורק אחר כך את Kid A אז התרגלתי והכרתי קודם את הגירסה של Amnesiac. אבל שתיהם גירסאות ממש יפות. אני שומעת עכשיו את הגירסה מקיד א', ואולי היא יותר טובה. טוב אני כבר לא יודעת

V e g

New member
שתיהן לגיטימיות

אני אוהב את שתיהן, הם שונות ועושות את השיר שונה מגירסא לגירסא, כך שאפילו שמדובר באותו שיר, אי אפשר לומר שאחת טובה יותר מהשנייה. קיד איי יותר אוונגרדית, אמנזיאק יותר קלאסית.

אזירפאל

New member
אני מעדיף את של Kid A

בעיקר כי אני חושב שהחלק האחרון של ה-"Walking" וכו' פשוט עושה את השיר, מה שלא נמצא בגרסה של Amnesiac.

Latisia

New member
amnesiac

שתיהן ממש טובות אבל לאחרונה אני מעדיפה של אמנזייק. הן כול כך שונות אחת מהשניה שזה מרגיש כאילו זה 2 שירים שונים לחלוטין. אני אוהבת את זה, את הדרך שבה רדיוהד יכולים לקחת את אותו השיר וליצור 2 גירסאות מדהימות.

Knives Out

New member
KID A

הגרסה של אמנז'יאק יפה נורא אבל לא משתווה בכלל לקור הרוח המחמם שיש בKID A

Gigantic Boots

New member
Kid A.

ישר ששמעתי את הפתיחה ב-"שידורינו יתחדשו ב-11" בערוץ ביפ התאהבתי בזה. כל הקטע של השיר הוא התופים והקלידים. זה באמת סתם שיר יבש בלי זה.

אמניזיאק, כ"כ מרגש....למרות שקיד א' ממש מגניב

אבל כמו תמיד, אלך על הצד המרגש יותר. ובכלל אמניזיאק זה אהבת חיי.

למעלה