Morning

JamicaniT

New member
חבר'ה שברתי שיא -

שברתי מיטה. :) מקודם היה לי דבור בבית, לאט לאט הוא עבר למטבח. הוא הגיע למנורה ואז בשביל להעיף אותו ידיד שלי כיבה והדליק את האור במשך איזה דקה, [ואז זה היה נראה כמו קריאת מצוקה לשכנים] אחרי זה הדבור הזה נדבק לי למקרר ואז הוא התחיל להראות כמו איזה מגנט שקניתי בסופר. אז רק שתדעו שנורא קשה לנסות לפתוח תריסים עם מטאטא . כמה מסקנות\שאלות יש לי אליכם. [קדוש זה במקום הראיון השבועי D:] 1. יש שירים של כל מיני עשורים .. איזה שירים באמת היו בשנות ה30? 2. לשיר הראשון בMTV קוראים Money for nothing. קליפ נורא מקורי. 3. אחרי יותר מדי סיבובים בת"א הספקתי לראות - *גבר שעשה יותר מדי קעקועים ואז ניתוח לשינוי מין. מוזר. *יותר אנשים לבנים עם ראסטות מאשר אנשים שחורים .. *תמי! שזה קרה ישר קפצת לי לראש. אז זה בשבילך - ידיד שלי הביא חבר שקוראים לו תומר. שעובד בחנות לכלי מוסיקה. אבל היה לו שיער שחור ארוך והוא גר בכלל בצפון. אז זה פוסל את המחשבה שזהו המאהב שלך. :) ושאלה אחרונה - נגיד ועליתי על סטארט אפ. משו טוב. איך ואיפה רושמים פטנט? NP - האמת שפה בחדר יש את דודו טסה בריפיט. ואני יודעת שחפרתי לכם קצת. אבל בנתיים הפיצות ששמתי בתנור הספיקו להתחמם.

כמה תיקונים

*הקליפ הראשון9 ששודר בMTV היה "Video killed the radio star" . הקליפ של Money for Nothing שודר ב87, 6 שנים אחרי פתיחת התחנה. *אנשים לבנים עם ראסטות זה די מצחיק האמת - ברגע שהם יבינו מה באמת מאמינה הדת הראסטפארית,הם יורידו את הראסטות. אצל לבנים להיות ראסטפארי זה תירוץ זול בשביל לעשן גראס

BenisaaC

New member
אל תלכלך

אני אעשה ראסטות ואני יודע טוב מאוד למה ולא כי אני ראסטפאר וחוץ מזה לא צריך תירוצים בשביל לעשן

oh-da

New member
אני זורם ואענה לך על השאלות!

קודם כל, תארגני מקום לישון אצלך במקום המיטה השבורה. דבר שני, שירי שנות השלושים זה קלי קלות יש את que sera sera של דוריס דיי שזה את בטוח מכירה. 2 הקליפ הראשון בMTV היה Video Killed The Radio Star של הבאגלס הקליפ הראשון של MTV אירופה היה money for nothings וMTV אירופה עלה אחרי MTV אמריקה.
4. סטארטאפים את רושמת אצלי בפנקס. 5+3. את מסתובבת יותר מידי בתל אביב ומאבדת קשר למציאות יום טוב קוקי!

JamicaniT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל. המיטה השבורה היא לא בבית שלי בכלל D: אז תבוא. תעיר אותי בבוקר ..

ק ד ו ש

New member
פאקינג מורנינג

חזרתי ממשמרת לילה, עכשיו בדרכי למיטה אחרי כאב ראש מטורף עקב ההודעה של מורן שהכילה יותר מדי מידע לשעת בוקר שכזאת. מבטיח לקרוא כשאקום. שאחת מנשות הפורום תעיר אותי עם לק לביצים. תודה ולילה טוב, קדוש.

למעלה