mortal komat for mame

mortal komat for mame

דווקא במשחק הזה על כל גרסאותיו, אם אני משחק עם סאונד אז הגרפיקה קופצת ולא זזה חלק. ניסיתי להריץ גם על mame32 (לא זוכר איזו גרסה), וגם על mame dos (גרסה 37b כמדומני). משתמש בחלונות 98 על p-3 500. תופעה מוכרת? יש פתרון?

metal_slug

New member
מוכרת ועוד איך

ל-Mortal Kombat, ולמען האמת, כל שאר משחקי Midway יש דרישות מערכת גבוהות יותר מאשר המשחק הממוצע של MAME, שיכול לרוץ גם על מחשבים חלשים... אין פתרון מלבד השדרוג, למרות שאני חושב שתוכל להשיג קצת מהירות אם תשחק עם הגדרות התצוגה והקול של MAME.

AxBattler

New member
בטח שיש פיתרון../images/Emo70.gif

תחליף מחשב! גם אצלי על פנטיום 3 450MGH הוא רץ לאט ובפריימים מעטים מאד. ולא רק המשחק הזה. זה קורה גם בעוד משחקי MIDWAY כמו NBA JAM ו- JUDGE DREDD. היי, נסה להריץ את CRUISIN USA ותראה מה קורה על פנטיום 3... פריים אחת לחמש שניות בערך...

אה נראה לי שאני אסתפק

בסרטיט פייטר 2 אלפא...משחק המכות האולטימטיבי לטעמי... ממש מעפן שהמחשב מקרטע שמריצים את מורטל קומבט 2 שרץ חלק על ה-486 די איקס 2 שהיה לי לפני קרוב לעשר שנים. יש משחקים מכות טובים בתלת מימד? לפני משהו כמו שנתיים הורדתי אמולטור של משחקי מכות תלת מימדיים (impact קראו לו?), יש משחקים טובים לאמולטור זה? ועוד שאלה קטנה: יש אמולטור למשחקים סטייל "1941"? רומים מומלצים?

rave47

New member
עןד פיתרון

תראו זה די פיתרון סבתא אבל זה עובד אצלי(P3 450) פעם בשבוע אני מחדש את האמולטורים שלי מזתומרת? אני פותח את הZIP של האמולטור ומעביר אותו לספרייה של האמולטור זה לא מוחק את הרומים ומריץ את כל המשחקים(גם קרוזין יו אס איי) חלק ויפה תנסו אצלי זה עובד

לא עוזר אצלי

הפיתרון היחידי שעובד אצלי או להפעיל עם -nosound. אבל לא משנה, כי יש לי mk trilogy ל-pc שקניתי לפני כמה שנים עם כל הדמויות מ-ulitmate וגם כמה דמויות ממורטל קומבט 1, ו-2. ושוב - למרות שאין fatalities, סרטיט פייטר 2 אלפא לוקח בגדול...אגב את ססריט פייטר 3 אלפא גם הורדתי אבל זה נורא מסובך (3 סוגי סופרים ואפילו שינו את איך שזורקים, אז ויתרתי, אני איש פשוט).

MegaTom X

New member
זה לא עוזר

לי יש פנטיום 3 800 וזה לא פועל אחרת זה זז כמו צב כמה שזה מעכז אבל אפשר לשחק את זה בסופר נינטנדו

למעלה