Mother and Child

d a s t

New member
Mother and Child

משו אחד ממש, אבל ממש עיצבן אותי בפרק! כשקווין שומע שוויד אולי נמצאת שם, רמי אומר לו שהם חייבים ללכת להביא אותה. ומה קווין אומר "לא... אין זמן". חוצפן! מניאק! כל כך הרבה פעמים בעונות הראשונות הם אמרו שאם משהו קורה, ולא כולם מספיקים לגלישה, לא גולשים. פתאום הוא לא מוכן לפספס את החלון בשבילה. וזה עוד אחרי שבעולם של הפרמידות, היא בעיקר התעקשה של יגלשו והם באמת לא גלשו. זה מעצבן אותי, שכל כך לא היה לו אכפת. מניאק!

ז א ת א

New member
יואו איך שאת צדקת....../images/Emo70.gif

וואו איך את צודקת!!! אני שמתי לב לזה וממש התעצבנתי!
החבורה מצילה אנשים זרים, וכמעט שמפספסת את חלון הגלישה
שלהם בשביל אחרים. אבל את וויד הם השאירו מאחור....? למרות שאם שמתם לב האמא אמרה שמאוחר מדיי, שכבר לקחו את כל הנשים במחנה למקום אחר. ציפיתי מהם להתעניין יותר בוויד ולשאול לשלומה ואך היא מרגישה. אבל הם העדיפו לעזור לזרים! ממש חוצפה ומעצבן

CoolBoy 17

New member
כן גם אותי זה עיצבן

אבל ממה שהבנתי אז הזאת שהכירה אותה בטח כבר הספיקה לספר לקווין ומגי שלקחו את וויד ואין מה לעשות....מוזר אבל שקווין אמר מה שאמר

The Quickening

New member
לטובת קווין...

אני לא זוכר שקווין דיבר על להשאר בעולם מסויים ולפספס את הגלישה מאז שהוא גילה על אח שלו והעולם האמיתי שלו. כנראה שהסדר עדיפויות שלו השתנה עכשיו שיש לו מטרה. אגב אם אתם זוכרים גם בפרק של "ליפשיץ לייב" הוא אמר לצופים שהוא הולך לגלוש לבד - יאנו לא רק בלי וייד... לבד, להשיא את כולם מאחור!

nick at noon

New member
לא מסכים

גם אם כאשר קווין אמר את זה הוא עוד לא ידע שוויד נלקחה, ברור שאין טעם ללכת ולחפש אותה ולהפסיד את הגלישה. הם בכל מקרה הרי יכולים עכשיו לחזוקר אחורה לעולמות שהם כבר היו בהם. כלומר אם וויד הייתה שם אז הגיוני יותר לגלוש משם ואז בגלישה הבאה לגלוש חזרה לעולם הזה ולחפש את וויד. בכל מקרה אני ממש לא אהבתי את הפרק הזה. אין לי מושג איך הם יכלו לבטוח בקרומג ההוא. הקרומג גם שיחק בצורה איומה. ובכלל הפרקים עם הקרומגים הם גרועים.

למעלה