motherhood

shanyz

New member
motherhood

וואו
איזה פרק יפה!
תגידו- האיש הזה שהטביל את איב, הוא כבר הופיע בפרק שעבר? הוא היה מאוד מוכר..
אמ.. איזה כיף שהיה לזינה כוח להרוג אלים והם היו כזה בהלם..
איזה חמוד ארס!!! הוא פשוט נשמהההההההההההההההה הוא ויתר על האלוהות בשבילן!! וזה לא בשביל זינה, בשיבלן (כאילו, פסדר זינה אוהבת אותן..אבל זו לא זינה עצמה...) בטח הוא מצפה עכשיו שזינה תהיה איתו
חיחיחיחי...ביאוס! אממ.. אפרודיטה גם ממש חמודה.. אבל, בשביל מה היא החליפה לבגדים שחורים!? מממ... ונכון היה אחד בלונדיני? שנפלה עליו עגלה או שולחן וככה הוא מת, אז איזה אל הוא היה? ולמה הסטיה לא הייתה יחד עם האלים האלו? ממ... איזה ביסוא זינה תקעה לאתינה!! מגיע לההההההה!!!!!

BUG LOVE

New member
באמת פרק יפה

ואני ממש לא מבינה למה ארס לא קיבל נשיקה ורק תודה מסכנה כאילו הוא פשוט מתוק לוותר על מה שהוא וויתר לא כל אחד היה עושה איזה מאמי הוא ואני לא מבינה למה הם לא זוג עכשיו הוא כבר לא אל כך שהוא לא רע בשבילה עכשיו זה ממש מעצבן הם צריכים להיות ביחד וממש אהבתי את זה שהוא היה אמום שהיא ירדה בו חחחח..... איזה מבט חמוד היה לו והיא כזה זוז כבר ואפרודיטה באמת היה מתוקה היה ממש אכפת לה מאבי איך היא אמרה ביי ביי קטנטונת או משהו כזה אבל הפחיד אותי המבט שהיא תקעה באיב בחדר הייתי בטוחה שהיא תנסה להרגו אותה ועכשיו אני ממש עצובה שזהו אין לנו פרקים של זינה יותר חוץ מבסטאר וורלד שזה מגעיל שם בלי תרגום וצינזור אוף אני רוצה זינה מה נעשה ממחר?

ברודי

New member
ארס יקבל את הנשיקה שלו...../images/Emo3.gif

בפרק הראשון של העונה ה-6.!

THEchosen1

New member
מחרר......

אני רק רואה את הפרק .. כי אין לי ביפ , לא שזה משנה כי אני במילא חוזרת הביתה רק ב-4 .. אבל ידיד שלי מקליט לי כך שמחר אני יקבל את הקלטת ויראה את הפרק במלואו סוף סוף - הופפפ הוא הרגע אמר לי שזה אולי הקליט על משהו ( מקווה שלא על "ליוויה")..

Dafi the Mighty

New member
*הייתה* אמורה להיות נשיקה.

באמת, אפילו שיחת סיכום ממש ממש יפה (קראתי את התסריט המקורי), אבל לא היה זמן לזה. גם בעיקרון רצו שזינה תראה צל של מישהו הורג את איב כדי שהיא לא תזרוק את הצאקראם על גבריאל ישירות- אבל גם זה מחוסר זמן נעשה בצורה שונה (וקצת קיצונית). לא ראיתי את הפרק הזה הרבה זמן, אבל אהבתי אותו. הקרב האחרון בין האלים לבין זינה. חוץ מזה, כמו שירדן אמרה- ראו שכשזינה אמרה לו תודה היא באמת התכוונה לכך. רואים בעיניים שלה ובטון שלה, זה היה ממש ממיס... <נמסה> למרות שמה אני מדברת? אני מסכימה איתך
ויש אנשים <שיעול> שרון <שיעול> שניסו פעמים רבות להיכנס לתוך הטלוויזיה כדי להרביץ לזינה על זה שהיא אמרה רק תודה. אז...
(אה, וגם ענבר כמובן) ארס לא הציל את איב וגבריאל בשביל איב וגבריאל- הוא עשה את זה בשביל זינה, כי הוא לא רצה להמשיך לפגוע בה וגם כדי להוכיח את עצמו. אבל עובדה שהוא סופסוף קלט שדברים לא הולכים בכפייה איתה, ואחרי זה הוא מעולם לא כפה את עצמו עליה. וזה כל הכבוד לו, ופשוט חבל לזינה שלא ניצלה את ההזדמנות (או שהיא ניצלה ולא ראינו...
) וזהו לעכשיו.

shanyz

New member
צודקת במה שאמרת!../images/Emo13.gif

ממ...למה היא באמת לא ניצלה את זה? הוא היה הרבה יותר רגיש אחר כך, ולא אלים, ונחמד, ונראה טוב,והוא מכיר אותה והיא אותו... והוא אוהב אותה!!!!

ברודי

New member
פרק יפה בהחלט!

אני לא אוהבת את מה שעשו לדמות של ליוויה ב-כ-ל-ל. לא אהבתי אותה בתור ליוויה אבל עשו את התפנית שלה לאיב מהירה מדי לטעמי איך היא סובלת כ"כ במדבר וכאלה.. קצת מוגזם מדי כולה ראתה אותה כשהייתה קטנה... נראה לי אפרודיטה החליפה למדי אבל
חמוד שהיא עזרה להם. מה עם הפיוריז'? כאילו קוראים להם- "אלות הנקם" הם לא אמורות למות? (תמותו תמותו!!) חחח אבל כמה רבנו פעם על הפרק הזה ועל הקטע עם השאקרם שזינה זורקת על גבי. הכי הציק לי איך שהיא גררה אותה. יכלה להוציא לה יד... כאילו זה בהחלט היה לה מסורבל משהו אם היא הייתה מחזיקה אותה על הידיים אבל עדיין.. זה קצת מזעזע.. גם הטקסט המטומטמם שהביאו לה להגיד, כאילו- גבריאל את הדבר הכי טהור בחיים שלי אנערף. ממש אבל ממש גרוע, מאולץ, ולא במקום.! היה יפה כשהיא ואיב נעצרו ודיברו בהר אולימפוס והיא קראה לה אמא, זה היה קיטש חמוד אבל הקטע עם העכביש בסוף הפרק היה קיטש צפוי. נו מיילא.. חייב קצת מכל דבר.

shanyz

New member
../images/Emo23.gif

ממ.. כן, הקטע שהיא אמרה לה שהיא הדבר הטהוב היותר.. די מפגר.. היא הייתה צריכה להגיד "את הדבר הכי טוב בחיים שלי" אבלא ז זה היה מעליב את איב
התפנית בין ליוויה לאיב באמת היתה מהירה מידי!! ו.. נכון, באמת עשינו הרבה ויכוחים על הקטע הזה, נאי לא רוצה להיכנס לזה.. אבל רק בקשר לאיך שהיא מחזיקה אותה.. אני לא חושבת שהייתה לה דרך אחרת לסחוב אותה.. ממ.. בעצם, איפה ארגו!? חח..

gabrielle

New member
לא יודעת מה לחשוב על הפרק...

ז"א הוא יפה... מאוד אפילו. אבל אני בחיים לא אסלח לזינה על מה שהיא עשתה... עלק- " הדבר הכי טהור בחיים שלי " ושניה לפני זה היא חותכת לגבי את הראש... נו באמת.. וזינה יכלה להחזיק את גבריאל כמו שהחזיקה את איב- בשביל מה יש שתי ידיים?!?!?! ושני... דייטי לובשת שחור כי ורוד שמח בכלל לא מתאים- היא רואה שחברה מדממת למוות, וכמובן שמה שהיא לובשת לא ממש משנה אבל היא חמודה שהיא החליפה... ושהיא עזרה להן... אני מתה עליה. והתודה של זינה לא היה " סתם " תודה... יאו לוסי עושה את זה כל כך טוב (!!!) - כל כך רואים שזה מהאמאמאמא של הלב.. רואים לה בעיינים כמה שהיא מעריכה את זה... מוות לאלות הזעם- ובול, אלות הזעם מתות בפרק הבא...

ברודי

New member
כן טוב אי אפשר לזכור הכול...

ירדן, התחלנו?
בעע לא הבנתי איך איב שרדה בכלל את מה שגבי עשתה לה... כאילו היא הולכת לה.. וגם כשזינה עושה לה לכי לכי (או שזה היה רוצי?) והיא באשכרה רצה, כאילו איך?! כנראה היא פיספסה את הקטע שלפני רגע היה תקוע לה כזה דבר בגב.. (סאי, נו מיילא..). אבל מסכנה זינה אני במצב כזה הייתי מתמוטטת מרימה ידיים לשמיים וצועקת- תיקח אותי!! אנ'לא יכולה יותר.!!

Ma E

New member
אני לא רוצה להידחף אבל...

שאני ראיתי את הפרק אני גם התעצבנתי איך זינה גוררת את גבריאל זה ממש מגעיל... אבל היא עדיין אוהבת אותה מאוד (לא סתם הן מתנשקות הרבה) וצריך לגוון קצת במשפטים לא? פרק אחרון של עונה 4 היא אמרה לה שהיא הדבר הטוב ביותר בחיים שלה אז לא היה לה את איב וזה מה שהיא הרגישה גם שהיא הדבר הטהור בחיים שלה זה גם משהו לא!? בקשר לכל מה שאתם אומרים שזה לא הגיוני... זה זינהההההההה!!! חצי מזה לא הגיוני

ברודי

New member
זה בסדר את לא נדחפת..

הי, הם לא מתנשקות הרבה
הם רק.. כמה פעמים הם התנשקו? 3? משו כזה... (קצת יותר אם הנשמה מפה לפה נחשב...) חוץ מזה שזינה סידרה לא הגיונית בדברים הגדולים כמו אלים וקסדות שגורמות לך להעלם/לעוף/להרזות
אבל בדברים היומיומים הם משתדלים להיות צמודים למציאות אחרת תמיד אפשר היה לעשות שזינה עושה פווו וכל העולם מתמוטט.. אבל לא, ז"א כדי שהסידרה תהייה מעניינת חייבים שלדמויות יהיו מגבלות... ולכן איב בתור בנאדם רגיל לא יכולה להמשיך ולהסתובב לה כאילו כלום לא קרה (ואולי בשלב מאוחר יותר היא נראית כמו חצי מתה אבל בסצנת הקרב בבית ההוא דיי בהתחלה היא ממש רצה שמה..)

ברודי

New member
../images/Emo11.gif

איב לא עושה רושם של אחת שאכפת לה אם היא תמות או לא...

shanyz

New member
ממ...

את צודקת, זינה ממש חזקה והיא היתה יכולה איכשהו להצחיק לסחוב.. אבל אולי בכל זאת זה לא הסתדר כי שניה לפני האלים פצעו אותה והיא הייתה חלשה..? אבל אני לא רוצה להיכנס לויכוח
מממ עוד משהו.. אם אפרידיטה כזאת חברה טובה, למה היא לא ויתרה על האלוהות שלה למען גבריאל?

Ma E

New member
היי!! עד בלונדניות!:) ../images/Emo34.gif

יו מאז שאני פה (10 דקות) יש הרבה גאווה בפורום!!:) חחחחחחחחח

shanyz

New member
כן!! אני בלונדינית!!../images/Emo13.gif עד כאן..../images/Emo13.gif

מה הכוונה יש הרבה גאווה בפורום??

למעלה