Mozilla 0.9.8

• פותח הנושא Rul3R
  • פורסם בתאריך

Rul3R

New member
Mozilla 0.9.8

Mozilla 0.9.8 השתחרר היום. - Hebrew is now supported on Solaris. Hebrew and Arabic now supported on Mac OS systems that have the proper language pack installed. Pasting is busted (Bug 119877) and there are still some open issues related to keyboard input and UI fonts. (Bugs 119860, 119882, 120048, 120334, 121126) -

mavor

New member
אין הרבה חידושים

בעיקר תיקון בעיות (לא מוצלח במיוחד) ומישום מה קצת כבד נדב

voguemaster

New member
מרגיז

צריך דפדפן תומך עברית בלינוקס, זה די מעצבן. אני עובד עם לינוקס הרבה ואני כבר מת שיהיה כזה כך שאני גם אוכל לעבוד וגם מדי פעם לגלוש לכל מני אתרים בעברית שאני מבקר בהם.

mavor

New member
יש כזה

קונקי (KONQUEROR) מציג איברית מעולה ובכלל דפדפן טוב מאוד וחוץ מבעיה אחת לא תומך ב FLAS נדב

beitar

New member
בהחלט מותר לך !

הגיע הזן שגם החברה תהיה יותר סבלנית לאנשים דיסלקטים (אני לא דיסקלט, אבל מבין את הדיסלקטים ויודע לכבד ולהעריך אותם מאוד, לעיתים הם יותר חכמים מהממוצע בצורה משמעותית). ובקשר לדפדפן עם עברית: קונקי מציג אתרים עם עברית בצורה מעולה, אבל תומך גרוע מאוד ובצורה פאטית כתיבה בעברית בטפסים, כשהגרוע מכל זו תופעה של נפילה של הדפדפן בעת הקלדת אינטר כפול בטפסים. קונקי, תומך מעט פחות טוב בהצגת אתרים בעברית, אבל בכל זאת מציג אתרים בעברית, ואילו בכתיבה בטפסים הוא בעל באג שמונע כתיבה בעברית (הטקסט מתהפך שלא לצורך). בגרסא 3 של KDE כנראה שיש כתיבה מלאה ב FORMים בעברית,כשגם הצגת הטקסט וגם הלקדתו עובדים מעולה. לשימחת כולם.

mavor

New member
אפשר גם

להתשמש ב נאטסקיפ 6.2 שהוא לא רע נדב

למעלה