mp3 מבוסס על כרטיסי זיכרון

• פותח הנושא tsouk
  • פורסם בתאריך

tsouk

New member
mp3 מבוסס על כרטיסי זיכרון

מישהו יכולה להמליץ לי על נגן mp3 מבוסס על כרטיסי sd/mmc עם מסך עד 200 שקל? רצוי שיהיה קטן מה שאפשר.....

weird dust

New member
המחיר נמוך מידי

לא ניראה לי שאפשר להשיג נגן כל כך זול. (בטוח שאפשר למצוא אחד ג'נרי). מומלץ להעלות את המחיר ללפחות 600 שקל אז עוד אפשר לחשוב לחפש משהו. אני מכיר את ריו ואת סאן דיסק.

דווקא לא

אני עדיין בתהליכים אבל עוד חודש בערך אני יתחיל "למכור" אני לא יכול לפרט בדיוק אבל יש לי מוצר שהוא נגן MP3 עם מסך מבוסס על כרטיסי MMS ו SD בקיצור אם אתה רוצה תחכה.

weird dust

New member
מה הבעיה לפרט?

סתם בשביל שנוכל לדעת איזה מכשיר יש לך

tsouk

New member
תפרט בקשה

בבקשה תפרט אם יש לו רדיו כמה הוא יעלה איזה חברה אם אפשר להקליט תודה

זה לא קשור...

יש לי בבית הרבה נגנים אבל הכי מענינים שיש לי כיום הם הIPOD מהדור ה3 IRIVER H10 והחמוד שלי ZEN MICRO את הנגן שמבוסס על כרטיסי זיכרון אין לו רדיו או הקלטה אבל מסך הוא קטן מאוד בגודל קופסת גפרורים ואפילו דק יותר... הוא צפוי לעלות בסביבות ה200-250 כמובן שלפני שכל הפרויקט יצא לאוויר אני יפרסם בפורום ויהיה מחירים טובים. אבל הרוב זה מצ'ינה..... דרך אגב גם דברים טובים אחרים מיוצרים בכל מיני מקומות בעולם..... IPOD במלזיה (=

weird dust

New member
בטוח שאי פוד לא מסין?

אם אני זוכר נכון בדור השני שראיתי (TNID) הוא מיוצר בסין. כמו האי ריבר שלי (H340).

TheRealDeal

New member
אייפוד מייצרים בסין ../images/Emo13.gif

רשום לך מאחורה למטה, לי רשום designed by apple in california, assembled in china

weird dust

New member
הם לא מיוצרים

הם רק מורכבים
אם הוא מתפרק, תאשימו את הסינים

למעלה