MP3

blue-sky

New member
MP3 ../images/Emo53.gif

יש איזושהי דרך להקליט באונד ישירות לMP3 כלומר מכניסת LINE-IN . לא להקליט ל-WAV ולקדד ל-MP3 ?????

liranon

New member
אין אפשרות בגלל......

שה-WINDOWS מכיר רק את ה-WAV. ה-MP3 הוא יחסית חדש [וגם לא חוקי] ובשביל windows הוא נקרא לא חוקי אז בגלל זה אתה לא יכול לעשות אתזה. בשביל windows ה-wav הוא חוקי זה למה הוא משתמש בwav. וחוץ מזה כמה זמן זה יכול לקחת הפיכת wav ל-mp3. אני משתמש בתוכנה mp3compressor היא מעולה. זה לוקח לי דקות.

שקד אנ

New member
מה אתה מקשקש!!?!?

קובץ MP3 הוא חוקי!!! זה פורמט דחיסה נפוץ קובץ WAV הוא לא דחוס... הבעיה בפורמט דחוס שלוכך זמן לדחוס אותו.. מכן נובע שכל התוכנות מקליטות את התוכנה לWAV ואז ממירות אותו ל MP3 או WMA יש תוכנה שעושה את כל הפעולה אוטומטית... ויודעת (ע"י הגדרת משתמש) ליצור "טרקים" לפי אורך השקט זאת אומרת שאם אתה מעתיק תקליט הוא יבנה לך לכל חלק קובץ משלו שם התונה היא musicmatch JUKEBOX היא תוכנה חינם ופשוטה להפעלה

blue-sky

New member
האמת לא יודע

אם זה חוקי או לא.. (גם לא אכפת לי כל-כך) אבל אם נגיד אני רוצה נניח להקליט שיחה בלייב בלאפ-טופ, ואני לא רוצה לטחון ת´הארד דיסק (לפי מה שהבנתי שעה וחצי באיכות הכי נמוכה בWAV זה בערך 2.5 GB ) אז אני רוצה להקליט ישירות לMP3 - לא מכירים עוד שיטה???

qazqaz

New member
שקד צודק

זה כמו לשמור מסמך ישר בפורמט זיפ: קודם צריך את המסמך, ורק אח"כ אפשר לכווץ אותו. אותו כנ"ל לגבי MP3 - קודם צריך WAV , אח"כ אפשר לכווץ אותו. אחת הסיבות לכך, היא (אני מנחש) שכמו זיפ, תוכנת הכיווץ ל-MP3 צריכה "לראות" את כל הקובץ מראש, ע"מ להעריך ולחשב את אופן הכיווץ.

שקד אנ

New member
הגזמת קצט עם גודל הקובץ אבל..

זה די נכון... אני חושב שהתוכנה שנתתי לך יודעת לעשות את זה בזמן אמת ב. למה שלא תחלק את ההקלטה לכמה מקטעים... ככה התוכנה תוכל גם להעתיק מה LINE IN וגם לקבץ את הקובץ הקודם.....

blue-sky

New member
רגע!! JUKEBOX??

היא יכולה להקליט ל-WAV ובמקביל לקדד ל-MP ?? ככה שנגיד שאחרי 5 דק´ של הקלטה היא עושה SPLIT לקובץ נוסף - בינתיים ממשיכה להקליט - ואת הקובץ הקודם מקדדת ל-MP . ככה שלא יתפס לי קובץ שימלא לי ת´הארד-דיסק ...
אם התוכנה לא עושה את זה !! ואין תוכנה שכן !! נתתי רעיון לכמה מהמתכנתים שפה (הייתי עושה את זה לבד - אבל התוכנית הכי מורכבת שבניתי זה LOOPים בPASCAL)

שקד אנ

New member
כן היא אמורה ... אם לא תגיד אני יתן

לך שם של תוכנה אחרת ש 1000% עושה את זה

למעלה