MP3 , VCD in PS2

yakirboy

New member
MP3 , VCD in PS2

שלום לכולם . כבר זמן לא קצר אני חוקר את התופעה הזאת של נגני MP3 וVCD לסוני 2 לאחר מחקרים רבים , תוכנות רבות , ודיסקים רבים הדבר לא עבד כמו שצריך על הסוני ובקיצור זה לא הפעיל את שניהם... יש לציין שהMP3 והCVD לPS2 לא קשורים אחד לשני והם אמורים לפעול על 2 תוכנות שונות . מה שרציתי בעצם לשאול זה האם מישהו ניסה\הצליח בעצם להפעיל את אחד הפורמטים האלה בקונסולה שלו . אם כן באיזה תוכנה הוא עשה את זה ועל הפרטים הנלווים כולל איזה צ´יפ יש ברשותו . תודה מראש YakirBoy

crackerz

New member
אז ככה ...

בקשר ל VCD . לדי וי די רגיל זה לא בעיה ואני יודע איך . אבל בקשר לדי וי די של הפלייסטישן , אני יודע איך אבל יש בעיה. כדי שזה יעבוד בפלייסטישן צריכים לעשות לזה משהו שונה , והבעיה היא שמתי שלוקחים סרט בארוך מלא ועושים את זה , זה נהייה גדול מדי ולא נכנס בדיסק . אבל שניסיתי עם סרט ממש קצר וקטן זה עבד .

yakirboy

New member
זאת לא הבעיה

יש לי דיסקים מוכנים כבר של VCD הבעיה היא שPS2 לא אמור להפעיל אותם בכלל יש תוכנות שאמורות לעשות לך איזה תפריט כזה ולהפעיל לך את הסרט וזה גם תלוי זה חייב להיות NPEG2 ולא MPEG4 . בדקתי קצת את הנושא .... בכל מקרה מה שיותר חשוב לי זה הנושא של ה MP3 הצלחתי להגיע למצב שזה הפעיל לי את הדיסק ועשה לי מלא הודעות ביפנית ושזה מה שזה אמור לעשות אבל שם נתקעתי ... קראקרז, הסוני שלך עם ציפ´ בכלל ? אם כן אז אם איזה...

game boy

New member
בשלב זה(לפחות) חבל על המאמץ ../images/Emo22.gif

בעת כתיבת שורות אלה
,ה-ps2 לא תומך :ב-MP3 וב- vcd. רק לאחר ש"יפצחו" את "קודי הפלא /סתר" של המכשיר הזה (עד כה רב מאד הניסתר בנושא זה)-יש סיכוי שיימצא פיתרוןלהחדרת פורמט ה-vcd. לגבי MP3-הסיכוי הוא אפסי. אמיר

yakirboy

New member
חידוש לאמיר ../images/Emo3.gif

אני שמח שאני יכול להעשיר את הידע של אחרים בנושאים שחרשתי עליהם : אז ככה אמיר : ה MP3 עובד אצל אנשים מסויימים כי יש לי תוכנות של זה ויש גם הוראות וזה גם מלאה לי בסוני את הרשימת שירים נתקלתי בבעיה סופית שאנשים אחרים כבר התגברו עליה וגם אני התגבר עליה בשלב מסויים ולא רחוק . בקשר לVCD זה עוד יותר נפוץ אני פשוט לא יודע עם איזו תוכנה לצרוב את זה . שאלתי אנשים מכל העולם וכל אחד אומר לי תוכנה אחרת. אז חשבתי שאני אקח עצה של מישהו מישראל שניסה את זה אבל אני רואה שאתם לא ממש מתמצאים בזה , חפיף. ד"א : בדיוק עכשיו סיימתי להוריד את :pro Rally 2002 מקווה שזה לא יאכזה מבחינת המשחק

crackerz

New member
כמו שכבר אמרתי ..

יש דרך לצרוב את זה כ MPG2 , ביחד עם תוכנה שיש לי ושהסרט יעבוד . הבעיה היא שמתי שהופכים את הסרט לקובץ שצריכים , אז זה גדול מדי ולא נכנס לדיסק . אבל בעיקרון בסרטים קצרים אני יודע איך .

למעלה