mp3

טלילה

New member
mp3

מי יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך להפוך קבצי mp3 לפורמט אותו אפשר לשמוע במנגני תקליטורים רגילים (במערכת)?

תומד

New member
נקווה שאני קולע... ;-)

הפורמט בו משתמשים על מנת לשמוע דיסקים של מוזיקה-הוא פורמט WAV. על מנת להפוך קבצי MP3 לקבצי WAV, ניתן להשתמש בתוכנה הכי נפוצה בעולם-WINAMP... כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס ל-PREFERENCES ומשם להיכנס ל-OUTPUT, ולבחור ב-DISK WRITER ע``י לחיצה כפולה, ואז לבחור איפה לשמור את הקבצים שהוא יוצר. זהו-רק לא לשכוח להחזיר את ההגדרות ברגע שרוצים שהוא יפסיק להמיר קבצים.. פשוט להיכנס שוב ל-PREFERENCES ולבחור ב-OUTPUT ב-WAVEOUT... בכל מקרה-תוכנות צריבה עדכניות כמו EASY CD CREATOR 4 ומעלה או NERO בגרסותיו החדשות-יודעות להמיר אוטומטית בצריבה את שירי ה-MP3 לדיסקים של מוזיקה.. בהצלחה!

טלילה

New member
המשך: המרת MP3

עדיין לא הצלתי. ניסיתי גם עם ה-EASY CD CREATOR 4 שפשוט לא מזהה שום קובץ מלבד .WAV. גם נכנסתי לתוכנת ה - WINAMP ואני חושבת שהצלחתי לשנות ב - preferences כמו שאמרת אבל אז מה??..... אני פותחת קובץ והוא מתחיל לנגן ולא מוצאת איפה לשמןר או להמיר.....

תומד

New member
תמשיכי לנסות...

שינית ב-PREFERENCES ב-OUTPUT ל-DISK WRITER? תלחצי פעמיים על ה-DISK WRITER ואז הוא יפתח לך איפה לשמור את הקבצים שהוא ממיר. עקרונית בזמן ההמרה-הוא לא אמור להשמיע את הקובץ-את תראי את התוכנה רצה ממש מהר ובעצם זאת ההמרה עצמה. לדעתי-את משתמשת ב-EASY CD CREATOR 3, מאחר ו-4 בטוח מכיר את קבצי ה-MP3. אם הוא לא מזהה-תנסי גם להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש (EZCD4), או לחלופין להשתמש בתוכנה אחרת - NERO...

תומד

New member
תהליך ההמרה

ברגע ששינית את כל הקונפיגורציה כמו שאמרתי, רק תבחרי שיר ותלחצי על PLAY, כאילו להשמיע את השיר-אבל בעצם הוא ימיר-את גם לא תשמעי את השיר-אלא רק תראי אותו רץ מהר...

eYaL

New member
אז ככה...

כדי להפוך להפוך קבצי MP3 לפורמט שאותו תוכלי לשמוע במערכת ,את צריכה תוכנת צריבה,וכמובן..צורב הפעולה דיי פשוטה,בהנחה שאת עובדת עם ה NERO החדש בוחרים בתפריט AUDIO CD ואז מסמנים את הקבצים שאותם רוצים לצרוב NERO יצרוב אותם בפורמט CDA שמתאים לשמיעה בכל מערכת. eYaL

טלילה

New member
audio CD

סוף כל סוף הצלחתי להמיר את הקבצים מ - MP3 ל - WAV סוף כל סוף הצלחתי להמיר את הקבצים מ - MP3 ל - WAV וצרבתי על דיסק שהגדרתי כ - AUDIO DISK אבל למרות שנראה שהכל נעשה נכון, ה - CD שלי במערכת לא מזהה את הדיסק....מה עכשיו לא עשיתי בסדר?

תומד

New member
לגבי הדיסק...

אולי המערכת פשוט לא קוראת דיסקים צרובים? מה קורה כשאת מכניסה למערכת? הוא מראה לך כמה שירים יש ולא מצליח לנגן? או מה קורה בדיוק? ומה קורה כשאת מכניסה את הדיסק לכונן במחשב? הוא מזהה אותו כדיסק מוזיקה ומשמיע אותו?

תשובה מדוייקת

לכי ותורידי את תוכנת מהאתר הזה: WWW.CDEX.COM היה כבר תענה לך אל כול התשובות

טלילה

New member
דיסק אודיו

נכנסתי לאתר שאמרת אבל אין לי מושג על איזו תוכנה מדובר.....

למעלה