mp3

LoVely DoXy

New member
mp3

נכון פעם רציתי לקנות 256 מגה! אז בימים הקודמים חשבתי שזה קצט מדי אז אני רוצה לעלות ל1 ג'יגה. אבל יש לי תקציב של 300-600 האם אני יכול למצוא נגן טוב בכאלה מחירים? אם כן באיזו חברה ובאיזו חנות? בבקשה תעזרו לי!!!

mc 69

New member
הסכום זעום מידי

תוכל לקנות נגן ג'נרי...אם ביכולתך להוסיפ עוד מאה ועשרים שח תוכל לקנות את הסאנדיסק שנחשב לאחלה נגן אם אינני טועה (תקנו אותי עם אני טועה) אך הסאנדיסק לא איכותי באמת...הנגנים האיכותיים עולים 800-1100 שח עם תוכל לשלם 1100 שח אמליץ לך על האייביד(כמו שלי...פשוט מעולה...) איזה פיצ'רים אתה צריך רדיו טייפ מקליט.?משו?

LoVely DoXy

New member
אני..

אני רוצה רמת מוזיקה גבוהה ורדיו רגיל והקלטה רגילה! ויש לי הקצבה חדשה של 500-900

homart

New member
אתה יכול לקנות IRIVER IFT

190 בתקציב הזה, האיכות שמע שלו ממש מצויינת, אחד הטובים ביות ששמעתי, בנוסף, זו חברה עם גב חזק מאחוריה!

יאיר B

New member
משהו מוזר עם "בנדא"

היבואן הרשמי של IRIVER בישראל הוא כידוע לכל "ארקדיה". זה גם מופיע באתר האינטרנט שלו (קישור למטה). אבל גם בנדא טוען שהוא קיבל אישור (ממי?) השנה ליצג את IRIVER בישראל (קישור למטה). הם גם מחזיקים בשם I-RIVER.CO.IL. אני לא יודע למי להאמין. זה נראה ממש מוזר. אם מישהו יודע משהו על זה - הוא מוזמן לשתף את הפורום.

orimaor

New member
אין לארקדיה מונופול

אף אחד לא אמר שצריך להיות רק יבואן אחד. ארקדיה החלו ליבא את המוצרים של IRIVER ראו בנדא כי טוב ועשו גם הם. למה שרק יבואן אחד ייבא וידפוק אותנו במחיר הירידה האחרונה במוצרי IRIVER (במיוחד נגני הIFP) היא לא בגלל שנכנסים מוצרים חדשים (שלהערכתי יקח להם כמה חודשים להגיע לישראל ומי יודע באילו מחירים) אלה בגלל כניסה של עוד יבואן לשוק. לIRIVER יש אינטרנס שמוצריה ימכרו בעולם ולא אכפת לא אם איזה מיני יבואן פצפון מישראל יפסיד מזה כסף. ולכן אם בנדא מביא מוצרים הוא קיבל אישור מהחברה העולמית כי הוא חייב להביא את המוצרים מאיפשהוא. אני לא הייתי דואג והייתי קונה בעיינים עצומות מכול אחד מהם.

יאיר B

New member
../images/Emo4.gif

תראה, נהוג שיש יבואן אחד במדינה לכל יצרן. שמעת על יבוא מקביל? בעיקרון, גם אתה יכול לפתוח סוכנות ליבוא של IRIVER בישראל, אבל לא תהיה בקשר עם היצרן. ואז אם יש בעיות שדורשות טיפול מיוחד (עידכונים, שדרוגים שונים וכאלה, אתה תידע על זה באיחור וללקוחות עלולים להיות בעיות עם ההחלפות והתיקונים). יבואן מקביל קונה את הסחורה שהוא מוכר מדילרים בחו"ל ומביא לארץ. יש המון כאלו בארץ. ניקח למשל את מוצרי SONY. לסוני יש יבואן אחד בישראל: ישפאר הום טק. אבל אני רואה בהרבה מקומות (בעיקר ברשת) חברות שמוכרות מוצרים של סוני עם אחריות של אחרים (שמות לא ידועים ולא ישפאר). זה קורה כי יש המון יבוא מקביל של סוני לארץ. אותו דבר יכול להיות עם IRIVER. אולי בנדא הוא יבואן מקביל. אנחנו לא יכולים לדעת אם הוא קביל אישור מIRIVER העולמית או שהוא מביא מקביל. צריך להבדיל בין מקרה של יבוא מקביל (כאשר יש יבואן רשמי) לבין מקרה שאין יבואן רשמי, כמו במקרה של דל למשל. יש כמה חברות שמיבאות את מוצרי דל (בין היתר אומניטק וגאלאקסי). במקרה הזה אין לאף חברה בילעדיות ולכן אין בעיות מול חברת האם. ואגב, ל-IRIVER מאוד אכפת מיבואן פצפון כי יש חוזים רשמיים של בילעדיות ליבוא. אם אכן ארקדיה חתמו על חוזה כזה עם IRIVER -(כמו שבדרך כלל עושים) IRIVER לא יכולים לאשר לעוד יבואן ליבוא רשמית לארץ בלי לחטוף תביעה משפטית על מיליונים (ולהפסיד בגדול). יום ראשון אני אהיה בבאג ואני אשאל אותם מה קורה עם היבוא.

orimaor

New member
אני חושב שאתה טועה

יכול להיות שהחוזה נגמר? אתה גם לא יודע מה רשום בחוזה יכול להיות שארקדיה אמרו שהם יבואן בלעדי כי אף אחד לא יבא את הנגנים חוץ מהם עד עכשיו?. אתה גם לא יכול להיות בטוח שארקדיה היא היבואן הרשמי ולא קונה מדילרים הם רק טוענים שהם רשמים בדיוק כמו בנדא. תראה החלוקה של חברות כאלה היא די מורכבת הם בדרך מחלקים(חברות יפניות\קוראניות) לאזורים את העולם: מדינת הבית איזור המזרח הרחוק אפריקה אירופה צפון אמריקה. סביר להניח שארקדיה בקשר אם המטה האירופאי ומייבאים ממנו אולי בנדא מייבאים מהאמריקאי?(זו השערה חסרת ביסוס של הדגמה) אתה יכול לשאול את הבני בני 18 בבאג כמה שאתה רוצה(לא שאני מזלזל) אבל הם אומרים מה שאמרו להם להגיד ובמקרה הזה שהיבואן הוא ארקדיה אז מה שהם יגידו לך. ותאמין לי שישראל היא שוק פצפון באמת בכול מה שקשור ליבוא זר ממכוניות לנגני MP3. ולמטה המרכזי של החברות הגדולות כמעט לא אכפת מתנודות בשוק הזה (חוץ ממקרים יוצאי דופן).

למעלה