Mp3

Eliran_s

New member
Mp3

מישהו יכול להמליץ לי על דיסקמן שמנגן Mp3 .??? איפה אפשר לקנות אותו , ומה המחיר שלו ??

volt

New member
rio volt

rio volt הוא דיסקמן שמנגן mp3 (וגם wma). אחד הדיסקמנים המובילים כיום. אני משתמש בו כבר כמעט חודש ואני מאוד מרוצה,| מכשיר מצויין. מידע כללי: RIO VOLT מיוצר על ידי חברה קוריאנית בשם IRIVER שמייצרת אותו תחת השם IMP100. חברת RIO היא המשווקת שלו בצפון אמריקה. מחיר המכשיר 150% והמקום לקנות אותו הוא אך ורק ארה"ב. יותר מאוחר אוסיף כתוכת של אתר ביקורת מצויין על המכשיר.

volt

New member
אתר מצויין בנושא

האתר המצורף מכיל סקירה מצויינת של הריו וולט, וכמו כן מציע את גרסת התוכנה העדכנית ביותר למכשיר. (כרגע iriver 1.36 או rio 2.01). לריו יש יכולת לעדכן את התוכנה הפנימית שלו (firmware) ע"י הורדת עדכון וצריבה לדיסק שאותו יקרא המכשיר.

Eliran_s

New member
שאלנ אחרונה

אם נגיד קניתי את זה , אני מקבל אחריות ?? (כאילו בארה"ב) ?????

Summoner

New member
כן אבל...

כן, אבל אם יתקלקל לך תצטרך לשלוח את המוצר לארה"ב

Eliran_s

New member
סבבה,שאלה אחרונה..

יש לי אח שגר בארה"ב ... זה לא תהווה בעיה .. שאלה אחרונה ... המכשיר תומך בID3 <?>

Eliran_s

New member
ID3

ID3 זה התג שמייצג את שם הרצועה\שיר ששמור בזיכרון כך שאם המכשיר תומך בID3 , אתה תוכל לראות את השם של השיר ( כפי שאתה רוצה שהוא יראה ) על צג ה LCD של המכשיר מקווה שעזרתי .. אלירן נ.ב : אם אתה משתמש בWinamp , ניתן לשנות את הID3 בעזרת עמידה על השיר ברשימה ולחיצת Alt+3

Summoner

New member
ID3

הID3 זה מידע ששמור בתוך קובץ הMP3 וכולל מידע על שם השיר, הזמר, הדיסק ועוד. השאלה בקשר לID3 הייתה עם המכשיר מראה נתונים אלה.

למעלה