MP4 לילד בן 7

miromiro

New member
MP4 לילד בן 7

שלום אני מבקש המלצה לנגן עבור ילד בן 7 שצריך להשתמש בו בהסעות. לא חייבת להיות תמיכה בעברית, אבל פשטות בהפעלה היא ייתרון. עד 300 ש"ח. תודה.

יאיר B

New member
אולי סנסא קליפ עם GB 2-4

זה נגן פשוט וזול וגם תומך בעברית. עולה פחות ממה שאת מוכנה להשקיע. החסרון שלו זה שהוא קטן, זמן הסוללה שלו הוא כ-12 שעות (כלומר מומלץ לטעון אותו כל יום) והוא עובד על תגיות ולא תיקיות (כלומר צריך שתגיות השירים יהיו מסודרים כדי למצוא בו משהו).

miromiro

New member
תודה, אם אני לא טועה הקליפ

הוא MP3 ואני מעוניין בMP4. בדקתי קצת באתרי קניות ובזאפ. יש מלא מוצרי מדבקה זולים, אני מניח שההמלצה היא לא לגעת בהם. כמו -איקו,קליפר,ושו'

יאיר B

New member
אהה, וידיאו. אז כאן עוד יותר כדאי להתרחק

מנגני המדבקה. כל הנגנים הפשוטים (גם אלו של חברות טובות אבל לא מיועדים נטו לוידיאו) דורשים המרה של הסרטים לפורמט שהנגן מכיר. תוכנה להמרה (ההמרה מתבצעת על המחשב) מסופקת עם הנגן. נגני המדבקה מגיעים עם תוכנה לא יציבה במיוחד שממירה לפורמט מוזר שרק הם משתמשים בו (נקרא MTV). כנראה משיקולי עלות לרשיון המקודד. הנגנים של החברות הטובות יותר מגיעים עם תוכנה יציבה יותר, אתר לתמיכה ועדכונים מדי פעם לתוכנה. כדאי גם לדעת שבחלק מהנגנים יש גם הגבלה על אורך הסרטון שניתן להמיר (אני לא יודע מה ההגבלה, לא משתמש באפשרות הוידיאו בנגנים שלי).

or121210

New member
אפשר גם Sansa Fuze עם 2GB

בדיוק כמו הסנסה קליפ זה נגן פשוט וזול שתומך בעברית. עולה כ-320 ש"ח, תלוי איפה את קונה. הוא יות גדול פיזית מהקליפ, זמן הסוללה שלו הוא כ-20 שעות מוזיקה, הוא עובד על תגיות ותיקיות. יש לו מסך של 1.9 אינץ', כך שאפשר לראות בו סרטונים ותמונות, אבל יותר בשביל הקטע, לא בשביל סרטים באורך מלא. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96373 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704138

or121210

New member
סליחה על לשון הנקבה, אני עייף מהלילה...

לגבי מה שכתבת ליאיר, אתה צודק מאוד בעניין נגני המדבקה. נגן MP4 זו המצאה של הסינים, לדוגמא הסנסה פיוז הוא נגן MP3 עם אפשרות וידאו. ה-cowon D2 הוא miniPMP, וה-COWON A3 הוא PMP (Portable Multimedia Player) תשוטט קצת ברשת ותראה.

miromiro

New member
קניתי את הנגן היום, בפוקס יצא

מחיר מצויין, הודות ליום ללא מע"מ באופיס דיפו (250 ש"ח) אמורה להיות תוכנת המרה בתוך האריזה? בכל מקרה הכוונה לא לראות סרטים, הילדון אוהב וידאו קליפים ולזה אני מקווה שזה יספיק. תודה לכל הממליצים.

or121210

New member
שתי תוכנות שתצטרך (אולי יש אותן על הדיסק)

לגבי המרת הוידאו תצטרך את ה-Sansa Media Converter. תצטרך גם לעדכן את הגן וזאת תעשה בפשטות עם Sansa Firmware Updater, פשוט לאחר התקנה כל פעם שתחבר את הנגן במשב יבדוק האם יש עדכון קושחה חדש, ואם כן יציע לך לעדכן (העדכון לוקח חצי דקה)

miromiro

New member
הקושחה הזאת כוללת את העדכון

לעברית? עוד לא פתחתי את האריזה (מתנה לסופ"ש) אבל ראיתי שיש בפנים דיסק.

The Experience

New member
מה קורה עם IRIVER CLIX U20 נעלם

היה לי אחד והוא קצת ...נגנב... אז חשבתי לקנות או אותו אחד או משהו בסגנון אבל ממש בסגנון וראיתי שאין במלאי באף מקום יש U15 שלדעתי יותר ישן יש המלצות בנושא? במחיר דומה עד 400 ש:ח תודה

יאיר B

New member
לדעתי הוא כבר לא מיוצר יותר.

אולי תוכל למצוא אותו בחנויות מסויימות שנותר בהן סטוק ישן. בדוק בזאפ או באיביי (בארה"ב). נגן אחר ב-400 ש"ח עם מסך מגע? לא חושב שיש דבר כזה כיום. זה היה יופי של נגן (אבל גם כשהוא יצא עלה יותר מזה אם זכרוני אינו מטעני). ביקורת עליו למי שלא מכיר: http://www.pocketables.net/2007/04/review_iriver_c.html

למעלה