mp4 צריך עזרה

mrboots3

New member
mp4 צריך עזרה

קניתי נגן MP4 המקרין גם סרטים בפורמט MTV רק שאין לי מושג מה זה?????? ואיך הופכים קבצים לכזה דבר???? בבקשה תעזרו לי לפני שאני שובר את הצעצוע הזה מעצבים..... תודה

יאיר B

New member
MTV?

מסתבר שיש פורמט כזה, אבל אני לא יודע עליו כלום. בגלל השעה המאוחרת, אני משאיר לך לעבור על שאר האתרים. אגב, יכול לעזור לדעת איזה מכשיר קנית.

mrboots3

New member
המשך

המכשיר הוא של סוני בעל שלל פונקציות מוזיקה סרטים תמונות שעון לוח קלנדרי מקליט וכו וכו בסרטים ניתן לצפות בפורמטים הבאים WMA WMV MTV ASF אבל איך אפשר להמיר קבצי וידאו לאותם קבצים אשמח על כל עזרה!!!!!!!!!!!!!

stardust19

New member
אני לא יודע איך הופכים לפרומט כזה

אני צריך לבצע חיפוש היות וזה פורמט חדש אב למה שכן אני יכול לומר כי זהו פרומט חש לנגנים להצגת תמונה. היות והנגנים של היום משתמשים בחומרה לעיבוד התמונה וכל מה שה MTV הזה עוזה (זו בעצם שואה אחת של פקודות בשפת C, זה לתת את הגודל של התמונה (רוחב*גובה) וכמות הפיקסלים בתמונה- דבר זה או לקצר את משך זמן עיבוד התמונה ע"י המעבד של הנגנים היות וכבר ידוע למעבד על הנתונים של התמונה- מה שנשאר למעבד זה רק לפענח את הקוד של כל שורה... אני עדיין לא ראיתי שימוש נרחב בזה וכרגע אני רק יודע על הנגן של SONY שתומך בפורמט הזה- נראה מה יניב העתיד

mrboots3

New member
המשך2

אכן הנגן שלי הוא נגן של סוני... השאלה היא האם אפשר לראות סרטים באחד הפורמטים הבאים: MP1 MP2 MP3 WMA WMV ASF MTV ואם כן איך אפשר להמיר קבצים לפורמטים אלו בכדי שאוכל לנצל את הנגן לשימוש מקסימלי?

mrboots3

New member
הצילו....

בבקשה מי שיודע את התשובה להודעה הקודמת שיענה לי.....

shay0600

New member
כדאי שתנסה בפורום מחשבים ואינטרנט

תשאל איך ממירים קבצים ודאו מסוג מסויים לפורמט וידאו של .mtv

stardust19

New member
MTV הוא לא פורמט לסרטים אלא פורמט

דחיסה חדש של תמונות לנגנים !

למעלה