ms2000 תמשיך לעשות לי מצב רוח

a - s -inv

New member
ms2000 תמשיך לעשות לי מצב רוח

אז מה בחרת בתמונה של ילד ירוי כתגובה לזוועות לינץ? צדיק בסדום כבר כתב לך למטה שיחי ההבדל בין מוחמד לאותם ילדים שהתפוצצו באוטובוסים תמהתי לאן נעלמת בתקופה החמה שלא כתבתי עיינתי ולא מצאתי אותך היית בהפגנות או שהיית מעורב בזוועות? תתחיל להשלים עם העובדה שאינך ראוי ליחס כי עמך בכללותו הם לא בני תמותה הם חיות קניבלים ושותי דם קר אני מבין למצבך ולתסכולך אתה חלק מעם טיפש מכוער נטול רגשות ונטול השכלה כלי האוכל,האומנות,העבודה והעזר שלכם זה הסכין השבריה והאבנים לסיוםוברצינות אני לקראת שיפוצים בבית תוכל לארגן לי טייח ורצף במחיר שו לכל נפש?

ms2000

New member
תחזור לתמונה של שרון

ותסתכל טוב על שרון והחזיר התואם לו ואתה תראה שאין הבדל כמעט בינך לבינם , אתה לא פחות נאצי מהיטלר ושרון ולא אוהב לשמוע אותנו בדיוק כמו שהטלר לא אהב לשמוע את בני עמך ושרף אותם בתנורים , ואני יודע שהחלום שבחייך הוא השמדת כל ערבי עלי אדמות אבל אני אגיד לך שאתה וכל מי שחושב כמוך לא תצליחו בהשמדת הערבים , מפני שאנו עם גדול שיש לו תרבות והיסטוריה ומורשת בת יותר מ- 2000 שנה (אפילו לפני האסלאם). אני עוד פעם מציע לך לא לתקוף אותי אבל תתווכח איתי בצורה תרבותית , אבל אתה כנראה כמו חמור שלא מבין מה שאומרים לו וממשיך בשתיקתו עד שהוא יקבל מכה על הראש , כך אתה

למעלה