ms2000

אלוני.

New member
ms2000

לטענתך ערביי ישראל פשוט הפגינו כנגד עלייתו של שרון להר הבית ? נניח לצורך העניין שזו הייתה האמת . ואלך איתך צעד אחד קדימה רק לצורך התסריט שלך : חבר כנסת ישראלי מהאופוזיציה עושה מעשה פרובוקציה כנגדכם זנ גורם לכם לזרוק אבנים , לשרוף ולהשמיד מבני ציבור , לגרום למוות של אנשים משני הצדדים ?????? היית מוכן לקבל התנהגות כזו שלנו ? נניח שעל כל דברי הבלע של טאלב א-סנע היינו יוצאים לרחובות , זורקים עליכם אבנים ושורפים מבנים שלכם ? מה שמדהים אותי במה שמתרחש בימים אלה שכאשר ירגעו רוחות המלחמה וישקע האבק הרי שהמפסידים האמיתיים ואולי היחידים יהיו ערביי ישראל .

felix

New member
בוקר טוב אלוני !

מה נשמע איש הכל טוב !? פוליטיקה על הבוקר עוד לפני הקפה או שאתה קם מוקדם ? נראה שקט קצת המצב וזה די מפחיד. מקווה שלא מכינים לנו איזה פיגוע המוני. מה דעתך למשל על קריסת מערכת הניקוז של תל אביב לשם שינוי או על הטיולים בחיק הטבע בשבת . בטח יהיה יפה אחרי הגשמים הראשונים. יום טוב ומעניין שיהיה לנו.

רבקה ל

New member
ערביי-ישראל, מנוצלים שלא מדעת

ערביי ישראל, אלוני, אינם המפסידים העיקריים, כולנו כאן צונחים חופשי...אבל, אין ספק שכל הפסד, הנגרם לערביי-ישראל, הינו הפסד אחד יותר מידי. זאת משום, שהם נלחמים מלחמה, לא להם. מלחמה שככל שהיא משרתת את ערביי השטחים, היא נוגדת את האינטרס של ערביי-ישראל. ובכן, מדוע ערביי ישראל, עושים זאת...התשובה המניחה את דעתי היא, שהם נגרפו לעין סופת טורנדו של תעמולת שינאה, הנישאת על גב סיסמא של ``אחוות אחים``. למרות הסופה, יכלו ערביי ישראל לעמוד איתן, כמו עץ או יתד בסערה...וכאן אני מגיעה לעיקר...אין להם שורשים, בארצנו. אין להם יתד במציאות הארץ-ישראלית. התלישות, הופכת אותם לנגררים ולפיכך מנוצלים בנקל. והפיתרון? כיוון שלא הם מקור הסופה...לכשתחלוף (בעוד חודשים, לדעתי), יימצאו עצמם פזורים ומרוסקים במקום שלא שיערו... נדמה לי שיהיה זה מועד טוב, להתפכחות משותפת. לנו ולהם.

אנחנו לא צריכים לצאת לרחובות

אנחנו לא צריכים לצאת לרחובות המשטרה עושה את זה גרוע מספיק במקומנו. ואגב מה ההתממות יצאנו גם יצאנו ושרפנו את אווזי. יצאנו גם יצאנו והרגנו בנצרת. יצאנו ויצאנו ועם אריק וביבי עוד תצא לנו הנשמה. להפגין מותר. הר הבית הוא אתר קדוש ליהודים. ממתי לאוכל החסילונים מהנגב יש כאלה צרכים דתיים שאינו יכול להתאפק. כשהכל רותח לא שופכים אש. מותר למתנחלים לטייל איפה שהם רוצים. אבל גם השפוי הממוצע שרוצה לעבור באש חושב פעמיים. אולי התרופה היא משטר חירום לשנה ושברק יבצע את תוכניותיו ונראה האם הצליח. את שרון וביב כאסון לאומי יהיה לנו מספיק זמן לקבל.

למעלה