ms2001 תסלח לי שאני גזען!

ms2001 תסלח לי שאני גזען!

תסלח לי שאני שונא אותך ואת כל אחיך תסלח לי שאני רוצה שתעופו מהמדינה הזו תסלח לי שאני לא מרחם על הילדים ששלח עראפאת תסלח לי שאני לא מבין למה עשית לינץ` תסלח לי שאני מגן על עצמי תסלח לי שאני לא נותן לך את אשתי תסלח לי שאני לא נותן לך את ביתי תסלח לי שאני לא מפרנס אותך תסלח לי שאני אוהב יהודים תסלח לי שאני רוצה לבקר בהר הבית תסלח לי??

uhatotah

New member
תסלח גם על...

תסלח לו על זה שהוא אדם כמוך רק יהודי כמוני תסלח לי על שאני יהודי תסלח לכל היהודים שהם לא נהורים כמוך

viewpoint23

New member
אז אולי בכדור? (לטל)

נעים בחוץ בא נצא לשחק אגרוף קמוץ בא נתחיל לפרק בא ילד בא נצא לשחק נעים שם בחוץ כבדה לי האבן אמא האבן כבדה מאוד אתה אמיץ זרוק האבן קדימה יופי תשוויץ תראה יפה לאמא בא ילד בא נצא לשחק נעים שם בחוץ הם כועסים עלי אמא הם כועסים עלי מאוד פתח אגרוף קמוץ ככה טוב לשחק זרוק לכועס בפרצוף ככה בום מתפרק בא ילד ככה כיף לשחק כיף לשחק פה בחוץ הם יורים עלי אמא זה כואב לי זה כואב לי מאוד הבט קדימה למצלמה אל תפחד אתה גיבור של אמא נו תתעודד לך ילד לך לאללה לשחק נעים שם בחוץ אני שונא משחק אבנים אמא אני שונא אבנים מאוד אז אולי בכדור?

uhatotah

New member
השיר מדבר על...

השיר מדבר על ילד ערבי שאמא שלו מכריחה אותו לזרוק אבנים על יהודים ובמיוחד חילים כמשחק במקום כדור

למעלה