MSH VS Street Fighter

• פותח הנושא Itay8
  • פורסם בתאריך

Itay8

New member
MSH VS Street Fighter

כמה שאלות על המשחק.. ישנה דרך (צ'יט) לשחק עם Cyber Akuma? כשאני משחק עם Ryu, איך אני הופך לדמות הזו? -> ועוד דבר, גירסת הסוני1 הגיעה לארץ (או בכלל גירסה כלשהי של MSH Beat'em up) ?

ShotokanMaster

New member
יש....

אבל הוא בלבל בין המשחקים... לריו יש 3 מצבים במרבל ורסוס קאפקום - הוא מסוגל להפוך (לשנות את צבע הבגדים שלו) לאקומה וקן ולקבל את הכוחות שלהם.... כדי להפוך לאקומה תלחץ על אגרוף בינוני וחזק ופעמיים רבע סיבוב קדימה... אם אנלא טועה...

yoo

New member
אבל הוא שאל אותך על...

מארבל סופר הירוס נגד סטריט פייטר ולא מארבל נגד קאפקום... בכל מקרה, עם האימולטור נבולה אפשר לבחור ב סייבר גאולה (ככה אני אוהב לקרוא לו XD ) פשוט תלחץ באמצע המשחק TAB תבחר ב Cheats ואז שנה בדמות לסייבר אקומה כדמות ראשונה וזהו...

Itay8

New member
חשבתי שגם ב MSH VS SF אפשר..

בכל מקרה, לא הבנתי את הצירוף - למה אתה מתכוון כשאתה אומר רבע סיבוב? וAxBattler, ריו הופך להיות קן או אקומה כשמחליפים מצב (מה חשבת, שהוא סטייליסט?
) yoo, אני מוריד את האמולטור כרגע, תודה.

ShotokanMaster

New member
ובכן...

רבע סיבוב, הכוונה למעטה, למעטה+קדימה (או אחורה), קדימה (או אחורה) אם אתה עושה עם קדימה אז נדמה לי שאתה הופך לקן ואחורה זה לאקומה, אבל אנלא בטוח לא שיחקתי כבר הרבההה זמן...

XplowBoy

New member
יש...

יש לי על דיסק צרוב... יש בוא את ארבעת המופלאים, מרבל סופר אירו ואקס מן נגד סטרייט פיטר, חפץ ת'דיסק הזה באימיול

yoo

New member
זה סתם חרא ככה

כשיש כמה משחקים על דיסק אחד תמיד חסרים סאונדים ומוזיקות... חבל...

XplowBoy

New member
תשמע!

זה משחק שיש בו 3 משחקים... וחוץ מבארבעת המופלאים לא שמתי לב לשום דבר ששונה במשחקים האלה

Itay8

New member
אתה יכול להביא לי לינק לקובץ?

עשיתי חיפוש (ויש לי כבר כמה דיסקים דומים בהורדה כרגע) ולא מצאתי את הדיסק הסציפי. אגב, הדיסק עובד גם בסוני?

XplowBoy

New member
אחי עם אתה בקטע של צ'יטים...

יש צ'יט לסטרייט פיטר אלפא 3 שעם אתה עושה אותו אתה יכול לשחק שתי אנשים נגד המחשב! זה עושה ת'משחק בן זונה! אתה חייב לנסות פעם!

ShotokanMaster

New member
קוראים למוד הזה Dramatic

והוא קיים גם בגרסאות הביתיות (בגרסה הביתית הרגילה של סטריט פייטר אלפא 3 זה חרא! יש לך רק את האפשרות לבחור את ריו וקן או את ג'וני וג'ולי או לקחת 2 דמויות רגילות רק לקרב אחד! בעעע, אבל בגרסת האפר שיצאה רק לדרימקאסט ולגמבוי אדבאנס, שם יש את כל הדמויות החדשות השולטות, אפשר לשחק בדרמטיק המוכר מהארקייד...!). הבעיה בזה שאתה תמיד נלחם נגד אותם האויבים אז בשלב מסוים זה חוזר על עצמו.... אבל זה כיף בטירוף...!

XplowBoy

New member
על מה אתה מדבר????

אני עשיתי ת'קוד הזה פעם אחת במשחק ופעם אחת ברשת! בשתי הפעמיים זה בחר שחקן כאילו זה אחד נגד השני אבל אז זה יהיה שתיים נגד המחשב

ShotokanMaster

New member
יש לך בעיות קליטה???

אמרתי שהמוד הזה קיים גם בגרסאות הביתיות וקוראים לו דרמאטיק! זה סוג של באג במשחק (באג שנוצר בכוונה) שתורגם מאוחר יותר לגרסה הביתית...

למעלה