MSHTML. DLL

itaf10

New member
MSHTML. DLL

שלום רב, אודה לעזרתכם הדחופה לבעיה בק``ע הדלל האמור, כנראה שהוא נפגם וגורם לבעיה. בעת לינקים של אתרי פלאש וכן אתרים אחרים הוא עולה עם כתובית EXPLORER גרם לשגיאה ב-MSHTML. DLL והוא יסגר. לאחרונה, בעת הסגירה נעלם גם סרגל היישומים ועלי לבצע RESTART ולהפעיל את המחשב מחדש. אם משהו נתקל בבעיה דומה, אודה כיצד אוכל לתקן או לחילופין מהיכן אוכל להוריד את הDLL האמור,או שיוכל לשלוח לי את הקובץ הDLL. בתודה מראש, איטה

duke4you

New member
תשובה

היי איטה, מה שלומך? יש 2 דרכים לפתור את הבעיה. 1. כנסי ל``התחל`` ``הפעלה`` ``sfc`` ובאפשרות התחתונה רשמי mshtml.dll כדי לשחזר את הקובץ. את תתבקשי להכניס את התקליטור של windows או היכן שנמצא תוכנת הexplorer. 2. אם זה לא עזר פשוט תתקני מחדש את הexplorer.

itaf10

New member
תודה :cool:

היי דוק` ראשית תודה על הענותך המהירה. (האמת, ידעתי שממך אקבל תשובה עדכנית ומהירה). לצערי איך ברשותי את התקליטור של WIN. כנראה, בלית ברירה אאלץ להתקין מחדש את ה-Explorer. האם לפני ההתקנה רצוי למחוק את הישן, או שהחדש יתלבש על הישן?? מאחר ועדכנתי אותו מ-update לא מזמן... בתודה איטה

duke4you

New member
תשובה

היי, אם הexplorer שיש ברשותך הגיע עם הwindows והוא ישן יותר מהגירסה שיש לך על הדיסק, אז תבצעי את ההתקנה עליו. במידה והתקנת את הexplorer על מה שהיה כבר היה קיים אז תסירי אותו דרך ``הוספה/הסרה`` של תוכניות ואז תתקני את מה שיש לך. בהוספה/הסרה הוא נקרא: microsoft internet explorer and internet tools דוגמאות: win98 מהדורה ראשונה מגיע עם explorer 4. win98 מהודרה שניה מגיע עם explorer 5. ביי. :cool:

itaf10

New member
התקנתי את הישן במרץ השנה

היי דוק, התקנתי את ה-EXP. 5.5 SP1 ב-17.3.01 . אני משתמשת במערכת הפעלה WIN. ME בעברית מארז ATX. אולי הגירסה הזו לא מתאימה לווינדוז מ? היום התקנתי על הקיים את החדש מ-UPDATE שזו אותה גירסה של הקודמת. הפעם למחוק את ההתקנה של היום ולהוריד מחדש? כבר לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות?

itaf10

New member
התקנתי מחדש את ה-EXPLORER

היי דוק, התקנתי מחדש את האקספלורר וללא שינוי . הבעיה ממשיכה להופיע ואף החריפה. היא תקעה לי את המחשב ולא הצלחתי לצאת גם ב-alt+ctrl+Delete ,היה לי בלגן גדול עד שנאלצתי לכבות את המחשב ידנית. מה עוד אני יכולה כבר לעשות?? אני מרימה ידיים. לא יודעת איך לצאת מזה.

duke4you

New member
וואו את מהירה

כתבתי לך איך להתקין מחדש אבל הספקת לעקוף אותי... את ממש מהירה. תסירי את את הכל, הכוונה לupdate והאקפלורר 5.5 וכל מה שקשור לזה, ואז תתקני מחדש את הגרסה שיש ברשותך (הישן, נכון?) אם זה עדיין לא עוזר (וזה חייב לעזור), צריך להשיג את הדיסק של windows me באותה גרסה שיש לך, כדי לשחזר את כל הקבצים הפגומים (כנראה שיש עוד קבצים פגומים חוץ מmshtml.dll), ע``י ``התחל`` ``הפעלה`` ``sfc``. לבחור באפשרות הראשונה ואז תתבצע סריקה מקיפה של כל קבצי המערכת והdll, אשר נפגמו. :-(

itaf10

New member
תודה רבה על עזרתך, טוב שיש חברים- ה :cool: :cool:

היי דוק, הכל בסדר. טוב שיש חברים !!! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם ... :cool: איטה

למעלה