MTV בשנות ה-90

Tomy Teacher

New member
MTV בשנות ה-90

אני מאוד אוהב את שנות ה-90, בתור ילד שגדל בו.
שאני קורא כתבות על שנות התשעים(כיף להיזכר..) אני רואה בגוף הכתבה עצמה או בתגובות שמזכירים את הMTV של אז לטובה.

רציתי לדעת למה? מה היה כ"כ מיוחד בו בתקופה זו? והאם הMTV של היום שונה כ"כ?

ערן1987

New member
כנראה שזה בגלל שזו התקופה שבה גדלת

גם אצלי זה ככה, גדלתי בשנות ה-90 ועד היום יש שירים מאותם שנים שאני מאוד אוהב ונהנה מהם. אנשים אוהבים נוסטלגיה :)

RTur

New member
כי.. בניינטיז היה שם תוכן

מעבר לזה שהערוץ שידר הרבה מוסיקה, היו גם מלא תוכניות מגניבות ומעניינות שקשורות לקליפים - Making The Video וגם זה שהיו לוקחים מעריצים ועושים להם חיקוי של קליפ של האמן שהם אוהבים. הייתה גם אינטרקציה עם קהל ורוב המצעדים היו עם מנחים (עדן הראל..), TRL וכו'.
היום כמעט ואין מוסיקה, הערוץ מלא בתוכניות טראש, ריאליטי וריאליטי טראש, מנחים כבר אין ומשהו מהקסם נעלם..
כן, יש גם את MTV Music ששם באמת יש מוסיקה אבל גם שם זה מרגיש יותר גרוע מהפלייליסט בגלגל"צ. יש 10 שירים ברשימה והם ברוטציה 24/7. פעם בחודש מחליפים איזה שיר או שניים.
קצת כמו ההבדל בין ערוץ הילדים של הניינטיז לבין מה שהוא היום. פעם ערוץ הילדים השקיע המון בתוכן, למנחים היה חלק מאוד גדול בערוץ ומעבר לזה שהיה המון זמן מסך להנחייה ופעילויות באופן כללי, הם גם לקחו חלק בכל מיני הפקות מקור שעד היום משתמשים בהן (אני לא מדבר על "השמינייה" וכו'. אלא נגיד כל מה שהיו מכינים לקראת החגים - הסופגנייה המעופפת וכאלה). היום המנחים שם רק בשביל להודיע על התוכנית הבאה, כמעט אין להם ערך מוסף ומרגיש שפחות מתעסקים ב"חינוך" כמו פעם.

למעלה