MTV Arabia תחל לשדר ב-16 בנובמבר

gadgad0

New member
MTV Arabia תחל לשדר ב-16 בנובמבר

הערוץ (24 שעות מלהיטי המזה"ת, שאקירה, 50 סנט וחבריהם) יפצח בריאליטי חדש לגילוי כוכב ההיפ-הופ החדש של העולם הערבי. העניין הזה מצטרף למגמה ברורה של השקעות עצומות שמבצעות ענקיות המדיה של ארה"ב באיזור: NBC Universal עומדת לחתום על הסכם להשקעה של 2.2 מיליארד דולר בפארק שעשועים בדובאי, "האחים וורנר" מבצעת השקעות ענק בבתי קולנוע, בתי מלון ופארק באבו-דאבי, ענקית המדיה ויאקום תשקיע 2.5 מיליארד דולר בחלק מפארק "דובאילנד", שייפתח ב-2011 באיחוד האמירויות ועומד להיות פארק השעשועים הגדול בעולם. עוד חתמה ויאקום עם חברה שבבעלות שליט דובאי על עיסקה להקמת ערוץ Nickelodeon Arabia, וגירסה של ערוץ "קומדי סנטרל" בשפה הערבית (זה צריך להיות עניין מעניין מאוד: האם תשודר שם גירסה ערבית לסאות'פארק עם המשפט "אללהו אכבר, אינת קטלו קני!"...).

במדינות ערב יש אחלה קליפים

לא הטעם שלי, אבל הרמה של הקליפים הערביים שיצא לי לראות פה ושם לא פחות טובה ממה שעושים באירופה.

>>>>>

" בעתיד הלא רחוק בכוונת ענני תקשורת לנסות להקים גם ערוץ MTV ישראל "

gadgad0

New member
גם בכוונתי, בעתיד הלא רחוק, לנסות ולהקים

מפעל בורקס, ופלים, בצק עלים ורוגעלך בשותפות עם אביגדור ליברמן ומחמוד אחמדינג'אד. וטקס פתיחת המפעל יהיה ביום שבו ענני תקשורת יעלו את ערוץ MTV ישראל. אתה מוזמן, כמובן (יהיה הרבה עוגיות)...

gadgad0

New member
נובמבר בבי בי סי פריים: ניצבים ו-"Saxondale"

לקוחות הוט יוכלו גם כן ליהנות מ"ניצבים" המצויינת עד מאוד בכיכובו של ריקי ג'ארוויס האחד והיחיד ומיטב כוכבי הוליווד, ששודרה ביס. בנובמבר תשודר גם "Saxondale" - סדרה קומית (שבעה פרקים) משובחת מהשנה שעברה עם סטיב קוגאן (שגם כתב). (ותודה ל-Zygon מפורום טלויזיה בריטית על המידע).

../images/Emo24.gif...../images/Emo201.gif

מצד אחד אני מאושר שנזכה לראות את סקסונדייל (לא חשבתי שזה יקרה בקרוב) מצד שני זה אומר כנראה שנפרד מהמייטי בוש
וינס נואר- The chosen one
I love the Chosen One Loving him is lots of fun We love the Chosen One Not as much as me! I love him with my heart I love him with my body parts We love the Chosen One Everybody shush! There. It is decided I love the Chosen One most. Okay...music! I love the Chosen One Loving him is fun, fun, fun I love the Chosen One Not as much as me! I love the Chosen One Loving him is so much fun We love the Chosen One Not as much as me!

gadgad0

New member
בשבוע הבא פרק אחרון במייטי בוש

ככה זה אצל האנגלים, עושים שישה פרקים וקוראים לזה "עונה"...

gadgad0

New member
ושאלה לי לאסף בקשר לפרומו ל"הפמליה"

אף אחד אצלכם שמה ביס לא שם לב שהקריין בפרומו לעונה הרביעית מבטא את Medellín (שם הסרט של וינס והעיר בקולומביה) כ-med-yen, בעוד שכל מי שצפה בסדרה (ואפילו יודע קצת גיאוגרפיה או שמע חדשות) יודע שמבטאים זאת me-de-in? לא שאני נעלב בשביל קולומביה, אבל רבאק, אני נעלב מזה שאף אחד מאלו שהכינו את הפרומו לא צפה אף פעם בסדרה...

gadgad0

New member
יס קנתה את Back to You של פוקס

הסדרה הקומית החדשה (והבינונית) של קלסי גרמר ופטרישיה היטון.

gadgad0

New member
"המלחמה" תשודר החל מ-18.11 ביס דוקו

והנה ההודעה לעיתונות של יס: "יס דוקו גאה לשדר בבכורה ארצית את מה שבלי שום ספק יהפוך ליצירת התעודה המדוברת של השנה הקרובה - "המלחמה" - אפוס בארבע עשרה פרקים מאת קן ברנס - יוצר סדרת התעודה המונומנטלית "הג'ז". "המלחמה" היא סדרה היסטורית החוקרת את האירועים שהובילו את העולם למלחמת העולם השנייה מתחילתה ועד לסיומה. נקודת המבט של ברנס המשלב ביצירתו קטעי ארכיון נדירים וראיונות חדשים, מציעה נקודת מבט בלתי שגרתית המנתחת את האינטרסים של המעצמות שהחליטו ללבות את המשכה של המלחמה בכדי להטיב עם האינטרסים הכלכליים של עצמן ועם כוחות השוק שדרשו עוד. פרק הפתיחה של "המלחמה" אשר הוקרן זה עתה ברשת PBS האמריקאית - השיג אחוזי צפייה מרשימים של לא פחות מ-17.5 מיליון צופים. מבקרי הטלוויזיה אשר היללו את הסדרה, זקפו זאת לזכותה של הרלוונטיות של היצירה ולזכות האנלוגיה שיוצר ברנס למצבה הנוכחי של ארה"ב, ולדלדולה של ההנהגה שלה אשר ספק אם הייתה עומדת באתגרים שזומנו לאמריקה לפני יותר משישים שנה."

gilriv

New member
../images/Emo44.gif בקרו ב- yes

הסוטקום הקומי הראשוני >מסגד קטן בערבה המוסלמי שעם קצת הומור כבד {אין בזה שום נזק !
ודווקא הסידרה הזות מגיעה הישר מהטלוויה הקנדית CBC TV בסידרה הזות little mosqcue on the prairie {מ-23 באוקטובר ביס3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למעלה