mtv2's 20 all time anthems

mtv2's 20 all time anthems

20)blink182-all the small things 19)the hives-hate to say i told you so/ 18)the strokes-last nite 17)my chemical romance-welcome to the black parade 16)marilyn manson-tainted love 15)radiohead-just 14)muse-hysteria 13)the libertine-can't stand me now 12)the killers-mr brightside 11)franz ferdinand-take me out 10)the white strips-seven nation army 9)kaiser chiefs- i predict a riot 8)foo fighters-all my life 7)blur-song 2 6)system of a down-chop suey 5)tenacious d-tribute 4)GREEN DAY -AMERICAN IDIOT 3)nirvana-smells like teen spirit 2)Arctic monkeys-i bet you look good on the dance floor 1
queens of stone age -no one knows???????!??!!?!? פעם ראשונה ששמתי לב שיש לדייב(פו פייטרס) גיטרה שקופה,עכשיו תחשבו מה היה קורה אם מארק (בלינק182) היה משתמש בה בקליפ-what'smy age again שם הוא ערום

AlexPooh

New member
הממ..

כל הזמנים? בלי הפיקסיז? דיסאורדר ממש. זה בעיקר שירים לא ישנים במיוחד ואת חלקם ממש לא הייתי מתייגת כ'המנון' ובטח לא של כל הזמנים אבל סה"כ, רשימה נחמדה. הם יכלו להתאמץ יותר

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

חחח...יפה שמישהו רשם!! שמתם לב אבל בכמה קליפים דייב מופיע? פששש...מבוקש

Rose131

New member
יו מגניבD:

תודה על ההשקעה
אם חושבים על זה, זה קצת תמוה שנירוונה רק מקום שלישי*O* כאילו.. נירוונה

Rose131

New member
זה סינגל ענקי,

והוא הכי מוכר של נירוונה, והוא באמת שיר ממש ענקי

shim1110

New member
זה ממש נדיר שהשיר של נירוונה שאני

הכי אוהבת קיבל את אחד מהמקומות הראשונים
*צורחת*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואו תודה D:

אני רציתי לרשום גם אבל בטעות פיספסתי את מקום 20 אז כבר ויתרתי XD ראיתי 19-11 ואחרכך 2-1 XD

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכם שנעשה מצעד טופ20 שלנו מכל הזמנים?
כל אחד ישלח לי במסר 5 שירים (או משהו כזה) שלדעתו ראויים להיות במצעד(ונוסיף כמובן את אלו שהיו בערוץ) ואני אעשה רשימה מהכל, ואז כל אחד ישלח במסר את ה20 שלו לפי הסדר ויהיה לנו מצעד משלנו?
[אני מדברת על משהו חד פעמי, לא פינה.] [למרות שאם חושבים על זה אפשר לעשות את מצעד 20 השירים של השנה כל שנה. אבל יש לנו עוד כמה וכמה חודשים עד אז.
] אז מה דעתכם?

Gadook

New member
איך no one knows ראשון?!

שיר נהדר, אבל בהחלט לא האנת'ם של all times..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif היו שני מצעדים..

אחד 50 הגדולים שבו הוא היה מקום שני והמאנקיס באמת היו ראשונים עם אי בט יו לוק גוד בלה בלה בלה... ויש את מצעד 20 הגדולים שהיה טיפה שונה.. שזה מה שמראים כאן.

oshriti123

New member
פשוט חנני צודקת

מי שכתבה את המצעד שם בילגנה אותו לגמרייי
וגם יש שם 10 שירים, אני לא חושבת שזה אותו מצעד

למעלה